Sunt nebuna? am nevoie de ajutor.
Buna ziua! Am 17 ani si in urma cu aproximativ 5 ani am fost diagnosticata cu encefalita virala. Imi amintesc ca eram o fata aproximativ normala. Dupa ce am iesit din spital imi amintesc ca am avut o perioada in care eram mereu suparata, uneori noaptea, inainte sa adorm imi imaginam lucruri si plangeam, dupa care aveam atacuri de panica. Dupa aceaa am avut o depresie de care nu am scapat nici in ziua de azi. Nu stiu cand am intrat in depresie si nici de ce. De vreo 1-2 ani am inceput sa observ mari probleme de concentrare, nu mai pot socializa corespunzator, probleme de comportament, dorm foarte mult, oboseala continua (chiar dupa ce dorm foarte mult), anxietate, uneori mici halucinatii, anxietate, uneori vad in ceata, ma simt ca o persoana in varsta deoarece mereu ma doare cate ceva, uit mereu lucruri si nu imi mai amintesc aproape nimic din ce am trait pana acum (decat foarte vag), imi e foarte greu sa ma concentrez la orice (aproape imposibil), uneori ma uit fix minute in sir si nu ma gandesc la nimic, am tulburari frecvente de personalitate, indiferenta e mereu prezenta si mananc foarte mult, ma izolez in casa, plang foarte repede si aproape mereu tremur. Cateodata am impresia ca sunt bolnava psihic si ca asa o sa raman mereu.. Va rog sa imi spuneti cam ce as putea avea si ce ar trebui sa fac? Mentionez ca dupa iesirea din spital nu mi-am luat toate medicamentele si am trecut si trec printr-o trauma pe care nu pot sa o elimin inca din viata mea. Va multumesc !
2 comentarii
Care sunt exact medicamentele pe care le-ai primit la iesirea din spital domnisoara Denisa ?
@ denisapop
In Psihiatrie nu exista boli ci afectiuni sau tulburari.
Organizatia Mondiala a Sanatatii a scos din vocabularul de specialitate expresia de bolnav mintal. Psihiatria e singurul domeniu care nu foloseste cuvantul "boala".
Aveti o afectiune psihica care se numeste depresie cu anxietate si atacuri de panica, pe care trebuie sa o tratati la psihiatru daca vreti sa remita si sa nu se inrautateasca.
In Psihiatrie nu exista boli ci afectiuni sau tulburari.
Organizatia Mondiala a Sanatatii a scos din vocabularul de specialitate expresia de bolnav mintal. Psihiatria e singurul domeniu care nu foloseste cuvantul "boala".
Aveti o afectiune psihica care se numeste depresie cu anxietate si atacuri de panica, pe care trebuie sa o tratati la psihiatru daca vreti sa remita si sa nu se inrautateasca.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7meningo-encefalita
- 3Encefalita herpetica - sechele Epilepsie?
- 4Probleme psihice? am nevoie de ajutor.
- 5Encefalită Subacută cu Sindrom Epileptic
- 2Encefalita autoimună
Mai multe informații despre: Encefalita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: