streptococ betahemolitic grup c

Am o relatie de ceva vreme si azi am fost sunat si informat de iubita, cum ca are streptococ betahemolitic grup c. Mi s-au prescris de medic si mie medicamentele pe care le ia si ea fara a fi consultat. As dori sa stiu si eu despre ce e vb si cat de grav este. Si pe ce cale se transmite acest streptococ betahemolitic grup c si cum de si-a dat el seama ca am si eu din mom ce nu m-a consultat? Va multumesc anticipat
2 comentarii

streptococul se poate lua prin stranut, sarut, saliva. Este foarte probabil sa-l ai si tu, dar normal ar fii sa faceti tratamentul impreuna caci se poate lua din nou si nu uitati sa va schimbati periutele de dinti dupa ce incepeti tratamentul pentru a avea un rezultat eficace. In mod normal ar trebui sa-ti faci si tu o analiza faringiana cu recoltare pentru a stii la ce antibiotic este sensibil stafilococul tau. Multa sanatate!

Buna ziua! am fost si eu depistat in urma unui exudat faringian cu streptococ beta haemolyticus grup c si aslo pozitiv si am facut amigdalectomie iar apoi am avut tratament cu axycef 500 mg de doua ori pe zi in decursu a 8 zile de tratament.Ce spuneti? l-au distrus pe streptococ.sau trebuie sa repet exudatul?am asa o senzatie de uscaciune in gura poate pt ca au trecut doar 2 saptamani de la amigdalectomie si de la atatea gargare cu tantum verde si citrolin?va multumesc anticipat si astept raspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9operatia de nevi pigmentari, streptococ, bacil coc, dureri
- 2streptococ
- 6moldamin 1-zi 15 zile - gatul umflat
- 5candidoza bucala sau streptococ?...Multumesc
- 9amigdalita
- 1o fi vreun streptococ?
- 1streptococcus pneumoniae ajutor
- 5streptococ recurent copil 5 ani
- 0streptococcus pneumoniae in nas la copil de 7 ani
- 2Streptococ betahemolitic grup C - tratament homeopat?
- 0Streptococus f in sarcina
- 2streptococ pneumoniae in nas
- 2Candida+ streptococcus
- 3Amigdalita pultacee - recidiva?
- 4infectie Klebsiella spp
- 2Streptococ
- 0Streptococcus spp prezent
- 0Streptococ de 3 luni
- 1Durere în gât, streptococ
Mai multe informații despre: Infectia streptococica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: