strabism convergent AO
Este prezent la un copil de 1an. As dori sa stiu cum se poate trata acesta si cat mai multe detalii.
1 comentarii
De obicei strabismul se observa la varste foarte mici.( cu toate ca la cateva luni este alt efect, medicii stiu) Eu insami port ochelari de la 3 ani( eu sunt adulta, am 30 de ani).
Medicul oftalmolog va va recomanda ce trebuie sa faceti pentru copil. Se pun ochelari, nu stiu exact de la ce varsta, am vazut si copil de doi ani cu ochelari. Eu am purtat si ocluzor pe la 6 ani la ochiul mai sanatos, am facut exercitii ortoptice pe la 10 ani( este un aparat special cu niste manete care se actioneaza cu mana si niste lentile pe unde privesti). Cel mai in masura sa va sfatuiasca este medicul, nu va speriati, mai mult ca sigur nu se va observa defectul, dar s-ar putea sa poarte ochelari mai mult timp. Nu ezitati sa mergeti la medic.
Medicul oftalmolog va va recomanda ce trebuie sa faceti pentru copil. Se pun ochelari, nu stiu exact de la ce varsta, am vazut si copil de doi ani cu ochelari. Eu am purtat si ocluzor pe la 6 ani la ochiul mai sanatos, am facut exercitii ortoptice pe la 10 ani( este un aparat special cu niste manete care se actioneaza cu mana si niste lentile pe unde privesti). Cel mai in masura sa va sfatuiasca este medicul, nu va speriati, mai mult ca sigur nu se va observa defectul, dar s-ar putea sa poarte ochelari mai mult timp. Nu ezitati sa mergeti la medic.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Recomandare clinică Bucuresti
- 1La oftalmologie îți vede propriul ochi pe monitor 3D că într-o tomografie ?
- 2Microftalmie
- 3Tratamente retinopatie de prematuritate pentru adulți. Ce progrese s-au făcut?
- 0Ochelari de citit folositi pentru distanta
- 1Privire in jos, nimeni nu- mi raspunde
- 0Vedere in jos
- 1Ochelari -0, 75 si -0, 5
- 2Inlocuire cristalin artificial
- 0Reducerea dioptrii, gimnastica