strabism?

27-02-2008
p_andra
Nu este medic/terapeut
p_andra
acum cativa ani am avut o lovitura puternica la cap, si la consult medicul mi-a zis ca am la un ochi strabism. nu mi s-a recomandat nimic... de ceva vreme, cand citesc de aproape, mai ales cand stau la computer, mai aproape de cca 40 cm, mi se incetoseaza privirea, si simt ceva ciudat la muschii oculari din exterior. trebuie sa clipesc sau sa fac ceva, pt a-si reveni privirea. nu pot sa focalizez un obiect aflat in apropiere. poate fi strabism?
1 comentarii
0
10-03-2008, ora 00:00
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Ce varsta ai?Consultul oftalmologic a inclus si cicloplegia? Ar putea fii vorba despre o hipermetropie mica, asociata sau nu cu heteroforie( strabism latent), care nu se releva decat prin cicloplegie; in acest caz, ar fi bine sa ti se faca o corectie optica adecvata, in functie de rezultatele obtinute la autorefractometrie, dupa cicloplegie; ochelarii sa aiba stra antireflex sau sa fie speciali pentru calculator; Daca stai mult la calculator, foloseste si un gel lubrifiant pe baza de acid hialuronic: 1 aplicatie in sacul conj inferior, in AO. Numai bine
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.