Stare de rau in pozitie sezand
Buna ziua! Am o stare ciudata atunci cand stau mult pe scaun simt ca o stare de lesin si o presiune in cap, simt nevoia sa ma intind si sa mi intind oasele sau sa merg sa ma misc, ochii imi vine sa i dau peste cap, am o stare foarte nasoala ! Daca ma ridic dupa o ora de stat pe scaun ( de exemplu astept la coafor) parca nu mai imi coordonez miscarile si am o față speriata, pierduta...cand ma aplec sau atunci cand fac treaba si folosesc mainile ma duc asa intr o parte.ce ar putea fi va rog ?! Neurologul mi a dat sa fac anticorpi musk pt miastenia gravis, si factori reumatici...nu ma simt bine deloc se vede pe fața mea ca sunt asa pierduta m au intrebat cunoscuti daca sunt ok...cam tot timpul am o ceata in cap si ma simt prostanaca ceea ce observ si din comportamentul celorlalti fața de mine ca ma trateaza ca pe o persoana mai prostuta, deci se vede si din exterior ca ceva nu este in regula cu mine...seara dupa ce merg cam 8-10 km simt ca ma duc intr o parte pierd echilibrul si trebuie sa dorm ca sa mi revin
10 comentarii
V-a dat analize bune de facut la neurologie, ar putea fi si presiune intracraniana crescuta.
Trebuie sa mai investigati sa vedeti cu exactitate.
Trebuie sa mai investigati sa vedeti cu exactitate.
E posibil..insa la mine raul a debutat in urma cu 1 an la modul ca nu mai puteam merge pe distante lungi, simteam ca plutesc, mersul il sesizam ca pe o plutire, priveam in gol, peisajul din jur ma obosea cumplit, nu ma mai puteam concentra la treburille casnice intins rufe, aspirator imi batea inima f repede curgea apa pe mine si ma duceam intr o parte, vorbitul la telefon ma obosea cumplit trebuia sa ma intind dupa ce inchideam telefonul, daca ma cert cu cineva sau ma supar ametesc brusc si am palpitatii
Dap, suna ca si cum ar fi disautonomie.
Am si eu asta, si la mine a debutat la fel.
Am si eu asta, si la mine a debutat la fel.
Faceti orientativ un test de anxietate online si cititi despre derealizare.
Pot fi somatizari de anxietate care vin la pachet cu derealizarea.
Pot fi somatizari de anxietate care vin la pachet cu derealizarea.
Disautonomie ?! Ma sperie acest diagnostic am citit ca are legatura cu cancerul...aveti asa ceva ?! Luati tratament pt disautonomie?! Mie la urgente mi a recomandat psihiatrie dupa ce m a vazut alt neurolog asa cum consulta ei la urgente pe repede inainte
Derealizarea inseamna sa simti ca parasesti peopriul corp sau ca obiectele din jur nu sunt reale ceea ce la mine nu vad unde am scris ca simt asa ceva?!?!
N-are legatura cu cancerul, stati linistita.
Disautonomia tine mai mult de oboseala cronica si starea de equizare.
Dap, iau tratament si sunt mai bine acum, dar trebuie sa va duceti la un neurolog sa vedeti exact ce aveti. La urgente asa e, sunt mereu pe repede inainte, din pacate.
Disautonomia tine mai mult de oboseala cronica si starea de equizare.
Dap, iau tratament si sunt mai bine acum, dar trebuie sa va duceti la un neurolog sa vedeti exact ce aveti. La urgente asa e, sunt mereu pe repede inainte, din pacate.
Ce analize se fac pentru a diagnostica disautonomia va rog ? Intr adevar eu ma simt foarte obosita epuizata bateriile mele se descarca imediat, , , cand sunt obosita ft rau nici telefonul nu l pot tine ridicat la ureche am palpitatie, sau mi e greu sa ridic mainile ca sa ma pieptan( chestia cu pieptanatul fiind unul din simptomele descrise la miastenia gravis dna doctor neurolog mi a recomandat analiza musk pt a elimina suspiciunea ). Am uitat sa precizez timp de 10 ani nu am dormit o noapte macar de la ora 12, ci numai la 3-4-5-6 dimineata - 10 ani de zile !!!
Mergeti la un neurolog, disautonomia e un simptom, nu e cauza in sine. Trebuie vazut ce anume o declanseaza, asta e partea mai complicata.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Ma doare fundul...
- 3dureri ale coloanei
- 0Ce boli pot sa fac daca stau tot cocoșat!
- 1Amorteala, arsura, presiune, greutate in vene, membre inferioare
- 5Vibrații in laba piciorul drept
- 2Durere de spate
Mai multe informații despre: statul pe scaun
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: