Durere de spate

Buna ziua,
Am niste probleme cu coloana vertebrala de la pozitia la calculator de ani de zile. Sunt fumator, din ianuarie insa fumez doar 2-3 pe zi (mi-a fost rau dupa Revelion si am fost la Floreasca unde mi a fost facuta o radiografie toracica atunci - rezultat normal). Tensiune ok.
De vreo 2-3 saptamani ma doare spatele putin altfel, tot in jurul coloanei, si radiaza la miscare (cand stau drept) ori cand inspir profund spre stanga mai mult, dar si spre dreapta. Daca stau intins, ori pe scaun relaxat nu doare. Doare daca stau in picioare si drept.
Intrebarea mea este: se poate dezvolta o tumora la plamani atat de rapid, in mai putin de 6 luni, care sa preseze pe coloana?
De 2 zile am expectorat cu putin sange dimineata la prima tuse. Ulterior nu a mai fost cu sange, sputa fiind verde deschisa ziua. Nu tusesc sec, nu tusesc cu expectoratii, mai mult m-am chinuit apoi sa revad culoarea sputei. De aici m-am speriat.
Nu obosesc prea repede, merg 10 km cu bicicleta, mai alerg, fac miscare.
Astept cu nerabdare un raspuns.
Va multumesc frumos!
Am niste probleme cu coloana vertebrala de la pozitia la calculator de ani de zile. Sunt fumator, din ianuarie insa fumez doar 2-3 pe zi (mi-a fost rau dupa Revelion si am fost la Floreasca unde mi a fost facuta o radiografie toracica atunci - rezultat normal). Tensiune ok.
De vreo 2-3 saptamani ma doare spatele putin altfel, tot in jurul coloanei, si radiaza la miscare (cand stau drept) ori cand inspir profund spre stanga mai mult, dar si spre dreapta. Daca stau intins, ori pe scaun relaxat nu doare. Doare daca stau in picioare si drept.
Intrebarea mea este: se poate dezvolta o tumora la plamani atat de rapid, in mai putin de 6 luni, care sa preseze pe coloana?
De 2 zile am expectorat cu putin sange dimineata la prima tuse. Ulterior nu a mai fost cu sange, sputa fiind verde deschisa ziua. Nu tusesc sec, nu tusesc cu expectoratii, mai mult m-am chinuit apoi sa revad culoarea sputei. De aici m-am speriat.
Nu obosesc prea repede, merg 10 km cu bicicleta, mai alerg, fac miscare.
Astept cu nerabdare un raspuns.
Va multumesc frumos!
2 comentarii

Buna.
Atentie la pozitia la birou. Daca este nevoie, luati-va un scaun ergonomic.
Pentru sputa cu sange si sputa verde va adresati unui pneumolog pentru analize si tratament.
Daca in urma tratamentului nu trec durerile de spate, va adresati unui reumatolog.
Sanatate multa!
Atentie la pozitia la birou. Daca este nevoie, luati-va un scaun ergonomic.
Pentru sputa cu sange si sputa verde va adresati unui pneumolog pentru analize si tratament.
Daca in urma tratamentului nu trec durerile de spate, va adresati unui reumatolog.
Sanatate multa!

Multumesc.
Ma interesa mai mult si opinia unui medic referitor la intrebarea mea din text.
Ma interesa mai mult si opinia unui medic referitor la intrebarea mea din text.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Ma doare fundul...
- 3dureri ale coloanei
- 0Ce boli pot sa fac daca stau tot cocoșat!
- 1Amorteala, arsura, presiune, greutate in vene, membre inferioare
- 5Vibrații in laba piciorul drept
- 10Stare de rau in pozitie sezand
Mai multe informații despre: statul pe scaun
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: