Stabilio - antidepresiv
Salutare tuturor! Sunt nouă pe forum și vreau să vă întreb dacă ați încercat un antidepresiv natural numit Stabilio, care nu creează efecte secundare. Din câte am citit conține extract de turmenic și șofran, care ajută la echilibrarea emoțională. Vă întreb pentru că sunt într-o perioadă foarte grea din viața mea și mi-e foarte teamă să apelez la antidepresive, iar dacă sunt persoane care au încercat acest supliment și a dat rezultate vă rog mult să îmi spuneți și mie.
4 comentarii
Buna ziua,
Permanent apar produse "minune" care promit totul. Realitatea este de foarte multe ori diferita, caci stim deja ca nu exista panaceu universal. Exista insa campanii de promovare, produse de firme si persoane care ar vinde orice oricui daca ar putea.
In cazul de fata este vorba de turmeric si sofran. Singurul efect care a fost demonstrat este cel antiiinflamator, in mod special in cazurile afectiunilor ce implica oasele-articulatiile (efect pe care l-am testat personal si este exceptional).
Restul este apa de ploaie si reclama falsa.
Permanent apar produse "minune" care promit totul. Realitatea este de foarte multe ori diferita, caci stim deja ca nu exista panaceu universal. Exista insa campanii de promovare, produse de firme si persoane care ar vinde orice oricui daca ar putea.
In cazul de fata este vorba de turmeric si sofran. Singurul efect care a fost demonstrat este cel antiiinflamator, in mod special in cazurile afectiunilor ce implica oasele-articulatiile (efect pe care l-am testat personal si este exceptional).
Restul este apa de ploaie si reclama falsa.
Era doar efect placebo. Încearcă ceva de sinteza recomandat de medic ca nu patesti nimic.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11Stearat de magneziu in exces?
- 4Suplimente alimentare administrate profilactic
- 3suplimente alimentare si chimioterapia
- 3calcein d3
- 10Suplimentele alimentare
- 6Female Hormone Blend, imbunatateste si mentine echilibrul hormonal feminin
- 3Suplimentele alimentare ?
- 4Nu pot lua in greutate
- 2Suplimente alimentare
- 9Adolescentul are nevoie de proteine?
- 2Administrare suplimente alimentare, un sfat!
- 2suplimente de calciu, magneziu, vitamina b
- 1Supliment alimentar Extreme Cut Green
- 0Guarana și menstruația
- 6Ce ziceți de Bilomag Forte pt concentrare?
- 2Supliment alimentar Centrum
- 0Etinerv ?
Mai multe informații despre: suplimentele alimentare
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: