Spondilita anchilozanta
am fost diagnosticata cu spondilita anchilozanta cu manifestari periferice, acum 3 ani, dupa ce timp de mai bine de treizeci de ani, am fost tratata ca un bolnav inchipuit. Pentru ca sunt femeie si pentru ca aceasta boala este seronegativa, unde factorul reumatoid este negativ, ani de zile mi s-a spus ca nu am nici o forma de reumatism, chiar daca toata viata am sustinat ca este probabil ceva genetic, avand in familie multe rude cu probleme asemanatoare. Daca stiti unde pot fi consultata de Dr. Alina Posea sau un alt medic reumatolog care are habar ce inseamna aceasta boala. Am fost la un oftalmolog, la o clinica renumita particulara, unde fusesem operata cu ceva timp in urma si am mentionat boala, cerand sa mi se faca un control mai amanuntit stiind ca aceasta boala afecteaza si ochii si mi-am dat seama ca vorbeam limbi diferite. Eu vorbeam de boala si el imi vorbea de medicamente. Ca un oftalmolog nu stie despre aceasta boala si cum afecteaza vederea, mai pot intelege, dar reumatologi care sa nu poata pune diagnosticul timp de treizeci si ceva de ani, cam grav...
4 comentarii
Buna ziua,
Cazul D-voastra este extrem de frecvent, iar eu l-am intalnit de sute de ori in cariera.
Din pacate, reumatologia romaneasca ignora tocmai afectiunile reumatologice sero-negative.
Protocoalele de diagnostic si de tratament presupun, in Romania, prezenta macar a unei analize modificate.
Daca ai analizele perfect normale esti trimis la psihiatru, ignorandu-se spondilartropatiile sero-negative.
Consecintele le resimtiti deja.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Cazul D-voastra este extrem de frecvent, iar eu l-am intalnit de sute de ori in cariera.
Din pacate, reumatologia romaneasca ignora tocmai afectiunile reumatologice sero-negative.
Protocoalele de diagnostic si de tratament presupun, in Romania, prezenta macar a unei analize modificate.
Daca ai analizele perfect normale esti trimis la psihiatru, ignorandu-se spondilartropatiile sero-negative.
Consecintele le resimtiti deja.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Buna ziua! V-am trimis in privat un nume de medic, poate va fi mai receptiv la situatia dvs.
Va rog sa-mi recomandati si mie un medic reumatolog bun in Bucuresti.
Va pot recomanda doar daca-mi scrieti in privat.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3am 16 ani si am spondilita anchilozanta
- 11spondilita anchilozanta - recomandari
- 3alimentatie in spondilita anchilozanta
- 6Am spondil-artroza cervicala cu osteoscleroza
- 1spondilita anchilozanta
- 0spondilita anchilozanta
- 4Sacroileita spondilita anchilozanta?
- 0despre SA (spondilita) tratament
- 0spondilita anchilozanta
- 1Spondilita achilozanta
- 2spondilita anchilozanta
- 0spondilita anchilozanta- leziune demielinizanta
- 6Spondilita anchilozanta si sarcina
- 3Spondilita anchilozanta - fasceita plantara stg
- 1Spondilita Anchilozanta e gasita in studii ca boala mentala. Ce stiti despre descoperire?
- 10Poliartrita reumatoida/ spondilita anchilozanta
- 3Spondilită anchilozantă
- 3Spondilita anchilozanta, lipsa de aer, durere în piept, amețeală și transpirație după efort
Mai multe informații despre: Spondilita anchilozanta
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: