Spermicide
Cu primul meu partener am facut sex neprotejat folosind metoda retragerii. Nu am avut niciun incident neplacut. Cu partenerul meu actual imi este putin teama sa fac fara prezervativ. Daca as combina un spermcid cu acea metoda, as reusi sa obtin un efect bun? M-as putea baza si pe fosta mea relatie in care am facut neprotejat, neavand niciun incident?
1 comentarii
Buna ziua,
orice contact sexual neprotejat se poate solda cu o sarcina, in relatia anterioara ati avut noroc; in conditiile in care nu va doriti o sarcina in acest moment va recomandam sa folositi o metoda contraceptive, eventual in urma unui consult la un medic specializta pe contraceptive si planificare familiala. Spermicidul protejeaza atat timp cat este folosit corespunzator
O zi buna,
Echipa Medicala Marie Stopes
orice contact sexual neprotejat se poate solda cu o sarcina, in relatia anterioara ati avut noroc; in conditiile in care nu va doriti o sarcina in acest moment va recomandam sa folositi o metoda contraceptive, eventual in urma unui consult la un medic specializta pe contraceptive si planificare familiala. Spermicidul protejeaza atat timp cat este folosit corespunzator
O zi buna,
Echipa Medicala Marie Stopes
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Spermicidele si sarcina
- 5Contraceptie cu spermicide... permisa ejacularea interna?
- 3spermicid eliminat!!!
- 5foite chinezesti
- 2SPERMICIDE +COITUS INTRERUPTUS
- 2Combinatia prezervativ, spermicide si lubrifiant
- 0Contracepție dubla
- 0Pharmatex crema
Mai multe informații despre: Spermicidele