spasme musculare

as dori si eu un raspuns tare mult, , de cateva luni am spasme la nivelul muschilor picioarelor indeosebi si al pectorarilor.acum vreo luna in urma acestora mi a venit rau si am transpirat tot iar ajuns la spital mi s a spus ca nu am nimic.sa fie vreo carenta de vitamina?ce analize trebuie sa fac?
3 comentarii

Stumate Domn (Stimata Doamna??),
Nu trebuie sa faceti absolut nici o analiza din proprie initiativa. Este costisitor si absult inutil.
Trebuie sa consultati un medic de boli interne, ocazie cu care, eventual, vi se vor prescrie analize daca este cazul.
Cu deosebita stima,
Dr. Marius Uscatu
Ortoped cu supraspecializare franceza in Chirurgia Gleznei si a Piciorului
Nu trebuie sa faceti absolut nici o analiza din proprie initiativa. Este costisitor si absult inutil.
Trebuie sa consultati un medic de boli interne, ocazie cu care, eventual, vi se vor prescrie analize daca este cazul.
Cu deosebita stima,
Dr. Marius Uscatu

Va multumesc tare mult de raspuns.ma ingrijoreaza pt ca alaturi de aceste spasme simt si o durere in mana stanga..acum cativa ani am fost diagnosticat cu o scolioza spre dreapta..si mi s a dat sa fac regulat gimnastica medicala..dar am cam neglijat, si cred ca este si de la spate.marius 27 ani slatina, olt

Stimate Domn,
Consultati pentru inceput un medic de boli interne, ocazie cu care, eventual, vi se vor prescrie analize daca este cazul.
Nu cred ca scolioza poate fi cauza simptomelor D-voastra, dar asta veti cosnatata abia dupa consultul de boli interne.
Cu deosebita stima,
Dr. Marius Uscatu
Consultati pentru inceput un medic de boli interne, ocazie cu care, eventual, vi se vor prescrie analize daca este cazul.
Nu cred ca scolioza poate fi cauza simptomelor D-voastra, dar asta veti cosnatata abia dupa consultul de boli interne.
Cu deosebita stima,
Dr. Marius Uscatu

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4spasm al degetului mare
- 13Contracturi musculare involuntare
- 3spasme musculare
- 2Spasme inainte de culcare
- 6E posibil ca o persoana cu dementa alzheimer sa manifeste spasme puternice?
- 4mi se zbate un deget
- 8fasciculati si spasme, junghiuri...
- 6spasme musculare involuntare+agitatie+puls accelerat...
- 2Spasme musculare la umar non-stop
- 3Spasme si inclestari involuntare de maxilar
- 1Spasme cand sunt pe cale sa adorm
- 2Tulburari de miscare
- 3Spasme musculare
- 2Extractie, spasme faciale
- 2Tremur sub ochi - spasme care apar spontan.
- 3Spasm obraz sub ochi
- 2Spasme degete picior
Mai multe informații despre: Spasmele musculare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: