siringomielie
RMN cervical(martie 2016) fara priza de contrast.Siringomielie postraumatism(2011) C2-C3.Masuratori AP la nivelul C2 in dreptul pediculului linia tagut inferior la corp si lamina -7, 3mm pe sectiunea cea mai relevanta;SI pe aceeaasi sectiune ca si AP-30, 4mm;LL(sectiunea cea mai relevanta linia trasata tagut superior la pediculii C2 -16, 9 mm.Fara disociatie termo-algezica, fara deficit motor(martie 2016), parestezii membre sup.+ inf., , , arsura'' la nivel cervical, constrictie toracica(martie 2016)
Acum clonus rotulian bilateral, ROT vii cloniforme m.inf., parestezii idem, fara deficit de forta, spasticitate trunchi +reg.lombara.Se recomanda repetare RMN si in caz de extensie a a cavitatii punctie +drenaj.Unii medici spun NU punctiei si nu cred ca s-a extins cavitatea recomandandu-mi teste pentru borelioza.Starea mea generala e buna, merg la serviciu, putin mai obosita si deprimata(doliu mama).Ce ar trebui sa fac?Cu multumiri.
Acum clonus rotulian bilateral, ROT vii cloniforme m.inf., parestezii idem, fara deficit de forta, spasticitate trunchi +reg.lombara.Se recomanda repetare RMN si in caz de extensie a a cavitatii punctie +drenaj.Unii medici spun NU punctiei si nu cred ca s-a extins cavitatea recomandandu-mi teste pentru borelioza.Starea mea generala e buna, merg la serviciu, putin mai obosita si deprimata(doliu mama).Ce ar trebui sa fac?Cu multumiri.
2 comentarii
Buna ziua. Va recomand sa mergeti la un consult la neurochirurgie. Ei sunt in masura sa va recomande procedura de urmat. Sanatate!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5siringomielia este considerata o invaliditate?
- 2Cum pot trata siringomielia ?
- 3Siringomielie
- 0Recomandari operatie siringomielie
- 2Am hidrosiringomielie, chist pana in 6 mm
Mai multe informații despre: Siringomielia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: