Sinuzita maxilara si inotul

Buna ziua!
In urma cu 2-3 saptamani am fost diagnosticata cu sinuzita maxilara. Am urmat tratamentul indicat de doctor si l-am terminat in urma cu 3 zile. Simptomele s-au ameliorat aproape de tot, dar mai tusesc putin din cand in cand.
Intrebarea mea este: daca am voie sa merg la inot in urmatoarele zile? Mentionez ca nu am avut nicio complicatie s-au infectie si nu mi s-au prescris antibiotice.
In urma cu 2-3 saptamani am fost diagnosticata cu sinuzita maxilara. Am urmat tratamentul indicat de doctor si l-am terminat in urma cu 3 zile. Simptomele s-au ameliorat aproape de tot, dar mai tusesc putin din cand in cand.
Intrebarea mea este: daca am voie sa merg la inot in urmatoarele zile? Mentionez ca nu am avut nicio complicatie s-au infectie si nu mi s-au prescris antibiotice.
2 comentarii

1. Tusea.. nu prea are nimic in comun cu sinuzita..doar daca sunt multe secretii din nas care ajung in faringe si provoaca acea tuse
2 la inot se poate merge dupa 2..si mai bine 3 saptamani dupa raceala...fiindca organismul se paoe reface complet in 3 sapatamni
si orice schimb de temperatura.. de la cald la reece dupa inot.. te poae duce al o pneumonie..s.a
2 la inot se poate merge dupa 2..si mai bine 3 saptamani dupa raceala...fiindca organismul se paoe reface complet in 3 sapatamni
si orice schimb de temperatura.. de la cald la reece dupa inot.. te poae duce al o pneumonie..s.a

Da..am avut secretii care au ajuns in faringe..am facut 2 radiografii: una la plamani si una la sinusuri, iar la plamani a spus ca nu am nimic, urmand sa puna diagnosticul de sinuzita. Multumesc pentru ajutor!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7ajutati-ma am sinuzita cronica maxilara dreapta
- 3Aslo poate creste si in urma unei sinuzite cronice?
- 10tusea in sinuzita?
- 3mi s-au infundat urechile dupa inot...
- 11este oare sinuzita?
- 4Aparat aerosoli
- 3Sinuzita, oare?
- 10rinita cronica hipertrofica si creasta septala dreapta.
- 5sinuzita.. chiurtaj cu sedare
- 2Posibila sinuzita?
- 7Ganglion inflamat (polipi+sinuzita+carii)
- 2Rinita non alergica si sinuzita?
- 12sinuzita faciala si temperatura 37
- 2sinuzita
- 2Sinuzita frontala
- 7sinuzita sfenoidala cronica stanga
- 1Sinuzita, durere de ochi
- 6Sinuzita cronica. Punctie sau nu?
- 2Sinuzita cronica, ingrosare polipoida sinus maxilar, constrictie la nivelul gatului.
- 19Sinuzita cronica acutizata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: