Sinuzita maxilara si inotul
Buna ziua!
In urma cu 2-3 saptamani am fost diagnosticata cu sinuzita maxilara. Am urmat tratamentul indicat de doctor si l-am terminat in urma cu 3 zile. Simptomele s-au ameliorat aproape de tot, dar mai tusesc putin din cand in cand.
Intrebarea mea este: daca am voie sa merg la inot in urmatoarele zile? Mentionez ca nu am avut nicio complicatie s-au infectie si nu mi s-au prescris antibiotice.
In urma cu 2-3 saptamani am fost diagnosticata cu sinuzita maxilara. Am urmat tratamentul indicat de doctor si l-am terminat in urma cu 3 zile. Simptomele s-au ameliorat aproape de tot, dar mai tusesc putin din cand in cand.
Intrebarea mea este: daca am voie sa merg la inot in urmatoarele zile? Mentionez ca nu am avut nicio complicatie s-au infectie si nu mi s-au prescris antibiotice.
2 comentarii
1. Tusea.. nu prea are nimic in comun cu sinuzita..doar daca sunt multe secretii din nas care ajung in faringe si provoaca acea tuse
2 la inot se poate merge dupa 2..si mai bine 3 saptamani dupa raceala...fiindca organismul se paoe reface complet in 3 sapatamni
si orice schimb de temperatura.. de la cald la reece dupa inot.. te poae duce al o pneumonie..s.a
2 la inot se poate merge dupa 2..si mai bine 3 saptamani dupa raceala...fiindca organismul se paoe reface complet in 3 sapatamni
si orice schimb de temperatura.. de la cald la reece dupa inot.. te poae duce al o pneumonie..s.a
Da..am avut secretii care au ajuns in faringe..am facut 2 radiografii: una la plamani si una la sinusuri, iar la plamani a spus ca nu am nimic, urmand sa puna diagnosticul de sinuzita. Multumesc pentru ajutor!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 23 diagnostice in urma durerilor de cap
- 7ajutati-ma am sinuzita cronica maxilara dreapta
- 7se poate ca sinuzita sa nu se vada la CT?
- 5amortita partea stanga a fetei
- 4Sinuzita si rinita - operatie?
- 6Aparat aerosoli in tratarea sinuzitei
- 4Aparat aerosoli
- 13probleme cu mucisorii la bebe de11 luni
- 2Dureri de cap, oare e sinuzita?
- 5Sinuzita maxilalara purulenta
- 2sinuzita- tulburari vedere
- 3dupa raceala, mi-a ramas flegam intre nas si gat SINUZITA?
- 2Sinuzita + rinita alergica, nu mai stiu ce sa iau
- 1sinuzita cronica maxilara-etmoidala-sfenoidala
- 2Sinuzita?
- 1sinuzita cronica +dureri de cap si probleme oculare
- 8are vreo legatura stafilococu cu sinuzita?
- 1Sinuzita cred.
- 3Sinuzita
- 10Sinuzita. Dle Dr. Flueraru ce parere aveti despre acest tratament?
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: