Sindromul vertebro-bazilar sau nu?! | Forumul Medical ROmedic

Sindromul vertebro-bazilar sau nu?!

06-01-2021
Andreea parnica
Nu este medic/terapeut
Andreea parnica
Buna seara! Va scriu aici deoarece am ajuns la capătul puterilor, am 53 de ani, iar de un an de zile ma confrunt cu pusee de tensiune dese și foarte mari (18/9, 20/10), amețeli, vertejii, transpirații reci, dureri de cap îngrozitoare. Am fost la medic cardiolog am făcut investigații (holter EKG, holter TA, test efort) toate au ieșit conform vârstei, bine. Am urmat medicamente prescrise de dr cardiolog (concor 2, 5, Aspenter 100). De la dr neurolog am făcut investigații cum ar fi: CT, ECO Doppler cervical. In urma investigaților, diagnosticul a fost arteromatoza și sindrom vertebro-bazilar (spondiloza cervicala foarte avansată) și mi a prescris (arlevert, grimodin, notroopil). Neurolog: rectitudine coloanei cervicale, coloana cervicala cu modificari degenerative, îngustarea foramenelor c5-C6 stâng, C6-c7 bilateral. In Ciuda a toate analizelor și tratamentelor in continuare am aceleași simptome și nu am o viața normala. Nu știu incontro sa ma duc și ce alte analize sa fac sa văd de unde provin aceste creșteri mari de tensiune. de 1 an de zile nu s a schimbat nimic. De asemenea, am făcut și terapie cu ozon, infiltrații, m au ajutat pe moment. Țin sa Menționez, am stări de anxietate si atacuri de panica atunci când am tensiunea mărita, întotdeauna trebuie sa fiu însoțită in acele momente. As dori recomandările și sfaturile Dvs in acest sens!!! Va mulțumesc anticipat!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: