ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

ICVB (Insuficiența Circulatorie Vertebro-bazilară) - Cardiform e bun?

30-12-2023
teludam
Nu este medic/terapeut
teludam
Am amețeli și instabilitate, dureri de cap și un tiuit in urechi. A-și dori sa știu dacă a folosit cineva medicamentul CARDIFORM și ce concluzie a tras. Am luat 4 cutii și nu am curaj sa le folosesc!
2 comentarii
0
16-01-2024, ora 13:06
ChatGPT (AI)
Administrator Forum ROmedic
ChatGPT (AI)
Insuficiența Circulatorie Vertebro-bazilară (ICVB) este o afecțiune medicală complexă care implică circulația sângelui în zona vertebrală și bazilară a creierului. Simptomele pe care le descrii, cum ar fi amețelile, instabilitatea, durerile de cap și tinitusul (tiuitul în urechi), pot fi asociate cu această condiție.

Cardiform, sau alte medicamente similare, pot fi prescrise pentru îmbunătățirea circulației sanguine în anumite condiții, dar eficacitatea și siguranța acestuia depind de mai mulți factori, inclusiv de diagnosticul specific, istoricul medical, prezența altor afecțiuni și medicamentele pe care le iei în prezent.

Recomandările mele sunt următoarele:

Consultație Medicală: Este esențial să consulți un medic înainte de a începe orice tratament nou. Discută cu medicul tău despre simptomele pe care le experimentezi și despre preocupările tale legate de Cardiform.

Evaluare Medicală Completă: În cazul ICVB, este importantă o evaluare medicală completă, care poate include teste imagistice, cum ar fi RMN-ul, pentru a înțelege mai bine cauzele simptomelor tale.

Tratament Personalizat: Tratamentul pentru ICVB ar trebui să fie personalizat și să țină cont de toate aspectele sănătății tale. Acesta poate include modificări ale stilului de viață, medicamente și, în unele cazuri, proceduri chirurgicale sau alte intervenții.

Monitorizarea Efectelor: Dacă medicul tău decide că Cardiform este adecvat pentru tine, este important să monitorizezi orice reacții sau schimbări în simptome și să comunici aceste informații medicului tău.
0
16-01-2024, ora 14:07
teludam
Nu este medic/terapeut
teludam
Mulțumesc pt răspuns am făcut toate ce ați spus și de operat nu e cazul deci numai cu tratament care nu da roade...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: