sindromul meniere tratament in sarcina
Buna ziua!
Acum aproape 3 ani am fost diagnosticata cu acest sindrom. Am urmat tratament prescris de medicul neurolog si in timp problema s-a ameliorat. Acum sunt insarcinata in saptamana 10 si imi fac oarecum griji in legatura cu subiectul acesta. In toata aceasta perioada de 3 ani eu mai luam periodic cate 10-15 zile cate 1 betaserc de 24mg cand simteam ca incep aceleasi stari la intensitate mult mai mica si pentru a preveni o criza luam acele pastile.
In situatia de fata cum sa procedez, daca incep iar starile acelea care se accentueaza la oboseala sau stres? Ce pot lua ca sa nu afecteze sarcina?
Va multumesc
Acum aproape 3 ani am fost diagnosticata cu acest sindrom. Am urmat tratament prescris de medicul neurolog si in timp problema s-a ameliorat. Acum sunt insarcinata in saptamana 10 si imi fac oarecum griji in legatura cu subiectul acesta. In toata aceasta perioada de 3 ani eu mai luam periodic cate 10-15 zile cate 1 betaserc de 24mg cand simteam ca incep aceleasi stari la intensitate mult mai mica si pentru a preveni o criza luam acele pastile.
In situatia de fata cum sa procedez, daca incep iar starile acelea care se accentueaza la oboseala sau stres? Ce pot lua ca sa nu afecteze sarcina?
Va multumesc
1 comentarii
Va trebui discutat atat cu medicul care iti urmareste sarcina cat si cu medicul neurolog care iti cunoaste istoricul. Te rog discuta cu ambii si nu lua un tratament decat dupa ce acestia ti-l recomanda.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11sindrom Menierre poate reveni?
- 3a fost diagnosticat cu sindrom vertiginos ca mai apoi sa fie de sindrom meniere
- 28Parca in interiorul urechii simt ceva apasator
- 5boala meniere
- 2Boala Meniere, spondiloza cervicala
- 10Boala lui Meniere, sindrom vertiginos?
- 0sindrom meniere
- 1sindrom meniere
- 3Utilizarea a la long a Betaserc 24mg
- 0boala meniere
- 7Boala Meniere
- 0Colaps fără sincopă
Mai multe informații despre: Sindromul Meniere
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: