Senzatie de strangulare
Buna tuturor,
Va rog sa ma ajutati..
Inca de acum un an si jumatate am o senzatie de strangulare pe care la inceput am simtit-o doar vara. Am crezut ca este din cauza caldurii dar am facut totusi un set de analize care au iesit f. bune. Acum nu conteaza ca e vara, iarna, senzatia este aproape permanenta: nu am suficient aer cand respir, e ca si cand un pulover ar fi atat de strans pe gat incat n-ai putea respira suficient. Nu e o durere fizica doar ca sunt extrem de ingrijorata si ma incomodeaza...
Va multumesc mult...
Va rog sa ma ajutati..
Inca de acum un an si jumatate am o senzatie de strangulare pe care la inceput am simtit-o doar vara. Am crezut ca este din cauza caldurii dar am facut totusi un set de analize care au iesit f. bune. Acum nu conteaza ca e vara, iarna, senzatia este aproape permanenta: nu am suficient aer cand respir, e ca si cand un pulover ar fi atat de strans pe gat incat n-ai putea respira suficient. Nu e o durere fizica doar ca sunt extrem de ingrijorata si ma incomodeaza...
Va multumesc mult...
1 comentarii
aceeasi senzatie o am si eu. in conditii de solicitare psihica ridicata, emotii, cand sunt nervoasa
incerc sa ma relaxez si nu reusesc, chiar si pe moment chiar si dupa ce ma odihnesc. de exemplu dorm si pot sa ma trezesc in aceeasi stare
uneori dispare, dar nu am gasit explicatia, daca fac ceva deosebit sa dispara
durere fizica nu e, dar e o senzatie f incomoda
inca nu m-am dus la doctor, am o progrmamare facuta la endocrinolog si dureaza pana intru acolo
paote intre timp s-a mai confruntat cineva cu prob asta..as fi recunoscatoare de raspuns
incerc sa ma relaxez si nu reusesc, chiar si pe moment chiar si dupa ce ma odihnesc. de exemplu dorm si pot sa ma trezesc in aceeasi stare
uneori dispare, dar nu am gasit explicatia, daca fac ceva deosebit sa dispara
durere fizica nu e, dar e o senzatie f incomoda
inca nu m-am dus la doctor, am o progrmamare facuta la endocrinolog si dureaza pana intru acolo
paote intre timp s-a mai confruntat cineva cu prob asta..as fi recunoscatoare de raspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Astm.bronsic si rinita vasomotorie
- 2Pediatrie - Bebeluș de 11 luni diagnosticat cu laringita acuta
- 1Rezultat radiografie.
- 1Fetița 13 ani probleme cu respirația
- 1Senzatie de disconfort partea stanga cutia toracica
- 1Radiografie pulmonara
- 2Vă rog ajutați-mă, am scuipat sânge proaspăt
- 4Probleme respiratorii fetița 13 ani rog un răspuns
- 6Respiratie grea
- 2Radiografie pulmonară