Senzatie de miscare a imaginii
Buna ziua
Am si eu o problema de aproximativ 1 luna jumate. Dupa ce am facut acupunctura am dezvoltat anxietate. Am avut toate starile care ti le poate da amxietatea, acum ele s-au mai diminuat dar am ramas cu o senzatie de miscare a imaginii atunci cand privesc intr-un punct fix si nu numai. Mentionez ca am facut cotrol neirologic orl sange ecografie abdominala oftalmologie rmn la cap si cervical unde toate mi-au iesit bine. Ma simt ca si cum se misca ochii greu in cap si uneori ma dor plus senzatia de miscare. E ca si cum nu pot sa focalizez lumea inconjuratoare statica ci in miscare. Mi s-a facut si testul pentru nistagmus care a iesit bine. Nu stiu ce ar putea fi. Va rog frumos daca aveti idee ce ar putea fi sa ma ajutati si pe mine. Multumesc mult
Am si eu o problema de aproximativ 1 luna jumate. Dupa ce am facut acupunctura am dezvoltat anxietate. Am avut toate starile care ti le poate da amxietatea, acum ele s-au mai diminuat dar am ramas cu o senzatie de miscare a imaginii atunci cand privesc intr-un punct fix si nu numai. Mentionez ca am facut cotrol neirologic orl sange ecografie abdominala oftalmologie rmn la cap si cervical unde toate mi-au iesit bine. Ma simt ca si cum se misca ochii greu in cap si uneori ma dor plus senzatia de miscare. E ca si cum nu pot sa focalizez lumea inconjuratoare statica ci in miscare. Mi s-a facut si testul pentru nistagmus care a iesit bine. Nu stiu ce ar putea fi. Va rog frumos daca aveti idee ce ar putea fi sa ma ajutati si pe mine. Multumesc mult
1 comentarii
ca sa pot sa.mi fac o parere
varsta, inaltime, Kg, tensiune arteriala in pozitie sezut si culcat la ambele maini
probleme la coloana cervcala?
probleme digestive?
probleme rinichi?
varsta, inaltime, Kg, tensiune arteriala in pozitie sezut si culcat la ambele maini
probleme la coloana cervcala?
probleme digestive?
probleme rinichi?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Recomandare clinică Bucuresti
- 1La oftalmologie îți vede propriul ochi pe monitor 3D că într-o tomografie ?
- 2Microftalmie
- 3Tratamente retinopatie de prematuritate pentru adulți. Ce progrese s-au făcut?
- 0Ochelari de citit folositi pentru distanta
- 1Privire in jos, nimeni nu- mi raspunde
- 0Vedere in jos
- 1Ochelari -0, 75 si -0, 5
- 2Inlocuire cristalin artificial
- 0Reducerea dioptrii, gimnastica