senzatia de nisip in ochi(va rog )

28-10-2009
Citcauan Claudiu
Nu este medic/terapeut
Citcauan Claudiu
buna ziua acuma o saptamana mia intrat o aschie de fier in ochi, am stat pana a doua zi cu ea in ochi iar dimineata mam trezit cu genele lipite, mam dus urgent la spital la urgenta si mia spus ca in ochi nu este nici un fier dar eu simteam ca ma zgarie ceva pe ochi, ori de cate ori clipesc, mi sa spus ca am conjunctivita, mi sa prescris COLBIOCIL, lam luat 6 zile fara efect, tot aceasi senzatie de nisip in ochi o am si dupa aceste zile, mam dus din nou si tot na gasit nimic, la insistenele mele am rugator pe doamna doctor sa se uite mai atent dar nu sa gasit nici o aschie de fier, mi sa recomandat ceva mai puternic NETILDEX, il iau de 3 zile si iarasi fara nici un efect, repet numi lacrimeaza ochiul, nu am ochiul rosu deloc dar simt ca am ceva pe pleoapa superioara ce ma zgarie de fiecare data cand clipesc, spunetimi va rog se poate sa fie acea aschie de fier acolo???? eu ma gandesc ca daca aveam ceva mi sar fi infectat ochiul sau vreun efect al acelui fier in ochi??? ce pot sa fac sa dispara???
1 comentarii
0
28-10-2009, ora 22:26
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Buna seara! Am raspuns: Corneregel d e3 ori pe zi, 7 zile; numai bine
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.