Secretii nazale
Buna ziua.
Va rog mult sa-mi dati un sfat:
Baiatului meu de 5 ani a inceput sa-i curga brusc nasul si sa stranute c-am des joi dupa masa cind l-am luat de la gradinita (noaptea miercuri spre joi si de dimineata a fost totul normal) vineri dimineata a inceput si sa tuseasca uscat, medicul mia recomandat HERBION DE CIUBOTICA CUCULUI cite 5ml de 3 ori pe zi: si pastile SINUPRET cite 1 pastila de 3 ori pe zi si inca picaturi nazale RINOXIL cite 1 puf de 2 ori pe zi, in plus I-am facut si ingalatii cu interferon de 2 ori pe zi de joi seara pina simbata seara (se primeste ca de 5 ori cu interferon nu e putin) iar acum ii fac ingalatii cu ROTOCAN+ solutie fiziologica.
Intrebarea e ca: Daca secretiile sint uneori albicioase iar alteori putin galbui e cazul sa-i picur picaturi compuse, daca da care ar fi receta de preparare a picaturilor. Imi fac griji deoarece toamna trecuta prin luna noiembrie a facut gaimorita pe care a tratat-o timp indelungat si nu as vrea din nou sa faca gaimorita si sa incep cu antibioticele.
Multumesc pentru timpul acordat.
Va rog mult sa-mi dati un sfat:
Baiatului meu de 5 ani a inceput sa-i curga brusc nasul si sa stranute c-am des joi dupa masa cind l-am luat de la gradinita (noaptea miercuri spre joi si de dimineata a fost totul normal) vineri dimineata a inceput si sa tuseasca uscat, medicul mia recomandat HERBION DE CIUBOTICA CUCULUI cite 5ml de 3 ori pe zi: si pastile SINUPRET cite 1 pastila de 3 ori pe zi si inca picaturi nazale RINOXIL cite 1 puf de 2 ori pe zi, in plus I-am facut si ingalatii cu interferon de 2 ori pe zi de joi seara pina simbata seara (se primeste ca de 5 ori cu interferon nu e putin) iar acum ii fac ingalatii cu ROTOCAN+ solutie fiziologica.
Intrebarea e ca: Daca secretiile sint uneori albicioase iar alteori putin galbui e cazul sa-i picur picaturi compuse, daca da care ar fi receta de preparare a picaturilor. Imi fac griji deoarece toamna trecuta prin luna noiembrie a facut gaimorita pe care a tratat-o timp indelungat si nu as vrea din nou sa faca gaimorita si sa incep cu antibioticele.
Multumesc pentru timpul acordat.
1 comentarii
cred ca este suficient tratamentul.. nu e necesar antibioticul daca copilul nu face febra
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3rino-sinuzita
- 0secretii nazale
- 1Nas productiv, muci galbeni si verzi de 2 luni
- 3ne curge nasul
- 0Eruptie cutanata, febra, secretii nazale.
- 1secretii nazale
- 1bebelusi la 22 zile de viata are mucusori.
- 4Mucozitati abundente la copii
- 4secretii nazale cu sange
- 1Secretii nazale
- 1Secretie nazala/noduli
- 2Mucisori bebe 1a si 4 luni
- 20Rinoree posterioara
- 3Fara miros si gust? Se poate?
- 2Rinoreea posterioara
- 13Raceli cu otite de la secretii abundente
- 0Îmi suflu nasul și apoi curge un lichid ca și apa
- 5Secretii nazale de 2 saptamani
- 4Secreții nazale cu sânge