Se poate da antibiotic doar dupa simptome spuse la tel?

17-11-2020
sv1964
Nu este medic/terapeut
sv1964
Am sunat dr de familie am ca o raguseala simt ca ma tine la la plamanul stg.si a zis sa fac o radiografie la plamani dar numai pot face ca am facut in iulie 2020 si aveam plamanii incarcati asa mi s- a spus dar dc? Sau sa fac testul dar este scump eu nu lucrez. Asa ca a zis ca sa se duca sotul sa imi dea antibiotic.se poate da antibiotic doar dupa simptome?
Echipa ROmedic susține vaccinarea COVID-19.
4 comentarii
0
17-11-2020, ora 20:26
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
daca e risc de Pneumonie... DA se da antibiotic si preventiv
Intrebarea este de ce Plamanii sunt incarcati????
Varsta. INletimea si cate KG ai????
0
17-11-2020, ora 21:25
sv1964
Nu este medic/terapeut
sv1964
Am 56 ani 168 cm si 90 kg nu fumez
0
18-11-2020, ora 09:20
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
Omul respira cu Diafragma. acel muschi intre abdomen si plamani. ca sa putem trage aer in piept.. diafragma trebuie sa coboare in jos.. in abdomen
Pai.. la 90 de KG.. cu intestinele pline de grasime si ficatul marit.. diafragma NU coboara in jos, nu puteti respira normal, adanc..si deasta sufera plamanii
Fix din cauza problemelor din burta si Alimentatiei incorecte.. faceti si reflux gastro eosfagian in somn. acidul gastric urca sus si Arde laringele si faringele..de acolo si Raguseala si nod in gat si multe alte probleme ORL
1. faceti consult la Gastrologie
2 schimbati radicval Alimentatia.. NU mia exista in vaiata DVS.. lapte de vaca, mezeluri, dulciuri cu creme, aluat cald.. otet, lamai, usturoi .s.m.a alimente care Intretin refluxul
3 mai cititi ce sa mai scris pe forum despre Alimentele interzise seara.la cina si dupa cina
0
18-11-2020, ora 10:02
sv1964
Nu este medic/terapeut
sv1964
Multumesc frumos
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: