Se poate da antibiotic doar dupa simptome spuse la tel?

Am sunat dr de familie am ca o raguseala simt ca ma tine la la plamanul stg.si a zis sa fac o radiografie la plamani dar numai pot face ca am facut in iulie 2020 si aveam plamanii incarcati asa mi s- a spus dar dc? Sau sa fac testul dar este scump eu nu lucrez. Asa ca a zis ca sa se duca sotul sa imi dea antibiotic.se poate da antibiotic doar dupa simptome?
Echipa ROmedic susține vaccinarea COVID-19.
4 comentarii

daca e risc de Pneumonie... DA se da antibiotic si preventiv
Intrebarea este de ce Plamanii sunt incarcati????
Varsta. INletimea si cate KG ai????
Intrebarea este de ce Plamanii sunt incarcati????
Varsta. INletimea si cate KG ai????

Omul respira cu Diafragma. acel muschi intre abdomen si plamani. ca sa putem trage aer in piept.. diafragma trebuie sa coboare in jos.. in abdomen
Pai.. la 90 de KG.. cu intestinele pline de grasime si ficatul marit.. diafragma NU coboara in jos, nu puteti respira normal, adanc..si deasta sufera plamanii
Fix din cauza problemelor din burta si Alimentatiei incorecte.. faceti si reflux gastro eosfagian in somn. acidul gastric urca sus si Arde laringele si faringele..de acolo si Raguseala si nod in gat si multe alte probleme ORL
1. faceti consult la Gastrologie
2 schimbati radicval Alimentatia.. NU mia exista in vaiata DVS.. lapte de vaca, mezeluri, dulciuri cu creme, aluat cald.. otet, lamai, usturoi .s.m.a alimente care Intretin refluxul
3 mai cititi ce sa mai scris pe forum despre Alimentele interzise seara.la cina si dupa cina
Pai.. la 90 de KG.. cu intestinele pline de grasime si ficatul marit.. diafragma NU coboara in jos, nu puteti respira normal, adanc..si deasta sufera plamanii
Fix din cauza problemelor din burta si Alimentatiei incorecte.. faceti si reflux gastro eosfagian in somn. acidul gastric urca sus si Arde laringele si faringele..de acolo si Raguseala si nod in gat si multe alte probleme ORL
1. faceti consult la Gastrologie
2 schimbati radicval Alimentatia.. NU mia exista in vaiata DVS.. lapte de vaca, mezeluri, dulciuri cu creme, aluat cald.. otet, lamai, usturoi .s.m.a alimente care Intretin refluxul
3 mai cititi ce sa mai scris pe forum despre Alimentele interzise seara.la cina si dupa cina

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 28Augmentin - cate zile?
- 6antibioticele influenteaza rezultatul analizelor de sange?
- 5antibioticele foarte puternice si intarzierea menstruatiei
- 8Dureri de spate ce cedeaza cand iau antibiotice
- 2Antibiotice in exces
- 1antibiotice, balonari, constipatie si diaree
- 7Antibiotic Ciprinol - este dificil de luat ?
- 0Consum de antibiotice
- 0posibil sa fie o reactie adversa la antibiotic?
- 0varsaturi dupa administrare antibiotic
- 0Alergie antibiotice
- 1Ciclul menstrual si antibioticele
- 1Antibiotic sau nu?
- 2Anticonceptionalele... + simptome de sarcina
- 2inel vaginal pilule
- 2Candida in urma tratamentelor cu antibiotice
- 2Mi s-a spus ca am ciuperca in git de la medicamente
- 0Balonare de la Klacid?!
- 0Antidepresive cu antibiotice.
- 0Sunt racita, necesit antibiotic?
Mai multe informații despre: antibioticele