Scurgeri vaginale si miros urat dupa intrerupere de sarcina
Buna! Am si eu o problema. pe 21.02.2019, adica acum 5 zile, am facut o intrerupere de sarcina (sarcina de 10 saptamani, chiuretaj). In prima zi am avaut sangerare vreo 2-3 ore dupa care nimic. Nicio durere, nicio scurgere, totul in regula. Pana sambata de dimineata cand m-am trezit cu dureri de burta si de fund. Am reusit sa merg la baie, dar ma tot intepa in fund si ma durea burta. Am luat NoSpa, m-a lasat cateva ore si dupa iar a inceput. Duminica de dimineata m-am trezit ok, fara dureri, dar dupa ce m-am dus la baie, pe masura ce eliminam m-a luat iar durerea de burta (doar in partea inferioara, la fel tratat cu nospa. Mentionez ca iar antibiotic si probiotic. Duminica seara am avut dureri crunte, abia stateam in picioare (adica aseara) inclusiv in fund, si au aparut niste scurgeri vaginale rozalii, mirositoare. Iar NoSpa, dus cald si a trecut. Azi de dimineata m-am trezit ok, am luat NoSpa prevenitv iar dupa cateva ore iar m-au apucat durerile si scurgerile continua, tot asa rozalii si mirositoare. Ma gandesc ca nu cumva sa fi facut candida de la antibiotic, cu toate ca iau si probiotic, si parca durerile se intensifica dupa ce iau antibioticul, sau este o infectie. Ce poate fi?
1 comentarii
Buna ziua,
luati legatura cu medicul care a efectuat procedura, se poate sa fie nevoie sa va vada la un control
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
luati legatura cu medicul care a efectuat procedura, se poate sa fie nevoie sa va vada la un control
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3simptome post avort
- 11Este posibil?
- 0Sex după chiuretaj
- 1Avort
- 2Ajutati-ma! Pe 07.06 am facut un chiuretaj si azi 02.07 am avut contact neprotejat
- 3Ciclu dupa avort
- 5Sarcina dupa avort?
- 1Dureri de spate dupa avort
- 0Sarcina dupa Avort la cerere
- 0Recuperare după chiuretaj
Mai multe informații despre: Ingrijirea dupa avort
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: