scleroza laterala amiotrofica
buna ziua, unui bolnav cu sla, care a ajuns in stadiul atrofierii muschilor respiratori i se poate administra morfina?
3 comentarii
vad ca raspunsul concret nu mai vine.nu-i nimic dati-mi voie sa va contrazic.mama a fost internata la sp jud timisoara si i s-a administrat morfina, sectia ati nu cunoaste decat un singur protocol!!!! mama a cerut sa fie dusa la spital, spera intr-un ajutor, dar acolo nu l-a avut, din contra chiar au ajutat-o sa se duca pe lumea cealalta.unui bolnav cu boala ei nu i se mai da nici o sansa, ba ii i-au si din orele, zilele care le-ar mai fi avut.nu poti sa acuzi pe nimeni de malpraxis, ptr ca nu ai nici o sansa, dar faima pe care o are sp jud timisoara, este falsa.nu stiu cati de pe ati mai ies pe picioare!!!!!
asta este medicina in Romania, poate sunt si oameni cu simtul raspunderii, dar in primul rand dr cam uita de juramantul dat.
sper ca toata lumea, indiferent de functie, o sa plateasca ptr faptele sale.
asta este medicina in Romania, poate sunt si oameni cu simtul raspunderii, dar in primul rand dr cam uita de juramantul dat.
sper ca toata lumea, indiferent de functie, o sa plateasca ptr faptele sale.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 45SLA - Scleroza laterala amiotrofica
- 15scleroza laterala amiotrofica - un tratament?
- 5Scleroza amiotrofica
- 0scleroza laterala amiotrofica
- 8Am o senzatie foarte ciudata cand merg pe strada, o stare de buimaceala, parca as fi beat sau drogat
- 0Diagnostic scleroza laterala amiotrofica
- 3Buna seara, rog interpretare emg. 23 anii posibila SLA?
- 0SLA tratament celule stem Italia
- 1Scleroza laterală amiotrofica
- 0Scleroza laterala
- 0Informații despre Scleroza Laterală Aminotrofica
- 0SLA
- 2Scleroza laterala aminotrofică
- 0Fizioterapie in scleroza laterala amiotrofica
- 5Ajutor! Posibil SLA?
Mai multe informații despre: Scleroza laterala amiotrofica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: