Schimbarea anticonceptionalelor
As avea și eu o nelămurire, am luat câteva luni de anticonceptionale Yasmine dar nu se mai găsesc pe piață și am început sa iau karissa zilnic imediat după ce am terminat folia de Yasmine, sunt in continuare protejata sau trebuie sa aștept 7 zile ?
4 comentarii
Buna seara ! Am fost astazi la medicul ginecolog si mi-a prescris anticonceptionalele Logest, tin sa mentionez ca astazi iau ultima pilula de Karissa, pe care le-am luat timp de 2 ani. (care nu se mai gaseste pe piata) Acesta mi-a spus sa incep folia din prima zi de menstruatie, insa eu de obicei faceam pauza aceea de 7 zile (perioada in care imi vine menstruatia).
Sa iau anticonceptionalele Logest asa cum le luam in mod normal pe cele Karissa? sau din prima zi a menstruatiei ? Va multumesc!
Sa iau anticonceptionalele Logest asa cum le luam in mod normal pe cele Karissa? sau din prima zi a menstruatiei ? Va multumesc!
Bună ziua,
Și eu sunt pe tratament cu Yasmin de 1 ani, dar cu alte afecțiuni.
De unde ați aflat informația referitoare la faptul că nu se mai găsesc pe piața? Eu am cumpărat acum 2 zile. În încercarea de a valida informația am găsit pe site-ul oficial al Agentiei Nationale a Medicamentelor din Romanaia și se regăsesc în nomenclatorul medicamentelor pentru uz uman și nu este nici o observație cu privire la scoaterea de pe piață. Într-adevăr a fost o problemă dar în 2013.
Mulțumesc frumos!
Și eu sunt pe tratament cu Yasmin de 1 ani, dar cu alte afecțiuni.
De unde ați aflat informația referitoare la faptul că nu se mai găsesc pe piața? Eu am cumpărat acum 2 zile. În încercarea de a valida informația am găsit pe site-ul oficial al Agentiei Nationale a Medicamentelor din Romanaia și se regăsesc în nomenclatorul medicamentelor pentru uz uman și nu este nici o observație cu privire la scoaterea de pe piață. Într-adevăr a fost o problemă dar în 2013.
Mulțumesc frumos!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Schimbarea contraceptivului in timpul alaptarii
- 8Schimbare anticonceptionale
- 11pot lua karissa?
- 3Novynette si inlocuirea lor
- 0schimbare contraceptive yazmin cu melleva 35
- 0schimbare anticonceptionaleee
- 0Cum folosesc Yasmin dupa Yaz?
- 4Diane 35 nu se mai gaseste in farmacie.. ce as putea lua?
- 0Schimbarea anticonceptionalelor Cerazette
- 0Schimbarea anticoncepționalelor
- 1Anticonceptionale karissa
- 0Schimbare karissa cu Logest
- 4Karissa28 cu Belusha 28
- 2Trecerea de la Karissa la desorelle
- 0Schimbarea anticonceptionalelor Artizia
- 0Ovule Contracept-M
- 0Întrebare rigevidon
- 1Am schimbat anticoncepționalele - contact sexual in prima zi. Poate fi vreo problema?
- 4De la Milligest la Artizia
- 0Schimbare anticoncepționale
Mai multe informații despre: schimbarea anticonceptionalelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: