ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

Scaun verde tare bebe 7 luni

17-11-2017
Alexa3alexa
Nu este medic/terapeut
Alexa3alexa
Buna! Băiețelul meu de 7 luni a avut azi un scaun ciudat, verde închis si destul de tare. El este hrănit la san si de la 6 luni am început diversificarea, dar acum nu am mâncat nimic nou. Inainte cu doua zile a mâncat fructe ( mar, para, banana), legume (cartof dulce, dovlecel, morcov, păstârnac) si puțin peste, șalău. Credeți ca ar putea fi o pb acel scaun? Alte semne nu are, doar ușoare dureri de burtica, pe care le avem decand au început dințișorii sa ne iasă. De curând au iesit cei doi de jos.
Mulțumesc!
2 comentarii
0
20-11-2017, ora 11:35
Dr. Eugenia Vitan
Pediatrie, Alba-Iulia
Dr. Eugenia Vitan
Buna ziua

Nu aveti motive de ingrijorare. Copilul este bine si va depasi cu bine, ca totii micutii, si aceasta etapa din viata, in care eruptia dentara ii da unele modificari de stare, dar nu este nimic grav.
0
20-12-2018, ora 15:02
Ralucaconstantiou
Nu este medic/terapeut
Ralucaconstantiou
Bună ziua! Și la mine la fel.
scaun f închis de vreo 2 zile.. Precizez ca ii dau 2 dintisori, dar nu știu dacă este de la asta. Ultima data a mâncat Banana.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: