Scaun verde tare bebe 7 luni
Buna! Băiețelul meu de 7 luni a avut azi un scaun ciudat, verde închis si destul de tare. El este hrănit la san si de la 6 luni am început diversificarea, dar acum nu am mâncat nimic nou. Inainte cu doua zile a mâncat fructe ( mar, para, banana), legume (cartof dulce, dovlecel, morcov, păstârnac) si puțin peste, șalău. Credeți ca ar putea fi o pb acel scaun? Alte semne nu are, doar ușoare dureri de burtica, pe care le avem decand au început dințișorii sa ne iasă. De curând au iesit cei doi de jos.
Mulțumesc!
Mulțumesc!
2 comentarii
Buna ziua
Nu aveti motive de ingrijorare. Copilul este bine si va depasi cu bine, ca totii micutii, si aceasta etapa din viata, in care eruptia dentara ii da unele modificari de stare, dar nu este nimic grav.
Nu aveti motive de ingrijorare. Copilul este bine si va depasi cu bine, ca totii micutii, si aceasta etapa din viata, in care eruptia dentara ii da unele modificari de stare, dar nu este nimic grav.
Bună ziua! Și la mine la fel.
scaun f închis de vreo 2 zile.. Precizez ca ii dau 2 dintisori, dar nu știu dacă este de la asta. Ultima data a mâncat Banana.
scaun f închis de vreo 2 zile.. Precizez ca ii dau 2 dintisori, dar nu știu dacă este de la asta. Ultima data a mâncat Banana.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Scaun inchis la culoare.
- 0culoare scaun
- 1Medicamentatie antiacida si culoare scaun
- 0Bobite mici negre in fecale
- 0Scaun deschis la culoare
- 2Scaun verde cu firicele negre bebelus 5 luni si 3sapt
- 1Ia putin in greutate raspundeti
- 0Ajutati-ma - observat un lucru ciudat in scaunul baietelului de 3 ani
- 3Intrebare/Sfat - dimineata am avut scaun negr
- 1Scaun bicolor
- 1Scaun negru