probleme urechea stanga
bună seara. am o problema destul de veche, care cu greu am trecut de ea, dar mi-am amintit din nou de ea și nu mi da pace.
Nu aud cu urechea stanga deloc.
Marea mea dilema este ca nu mi dau seama dacă m-am născut cu problema asta sau am pățit-o pe parcurs.
Dar nu am avut vrun accident vreo durere puternica care sa ma facă sa ma duc la doctor.
Abia acum 10 ani am fost la o clinica am făcut analize, niște vaccine în timpan dar pe degeaba. verdictul a fost unul de genu nerv distrus sau timpan perforat, după care m au trimis sa probez aparat auditiv. evident, nu m-am dus. am fost cu moralul la pământ, și uneori stau și ma gândesc de ce oare sau cum s-a întâmplat.
Existenta vreo sansa sa mi recuperez auzul vreodată?? as încerca orice indiferent de costuri, dar sa mi ofere o siguranță ca-mi poate reda auzul.
Nu aud cu urechea stanga deloc.
Marea mea dilema este ca nu mi dau seama dacă m-am născut cu problema asta sau am pățit-o pe parcurs.
Dar nu am avut vrun accident vreo durere puternica care sa ma facă sa ma duc la doctor.
Abia acum 10 ani am fost la o clinica am făcut analize, niște vaccine în timpan dar pe degeaba. verdictul a fost unul de genu nerv distrus sau timpan perforat, după care m au trimis sa probez aparat auditiv. evident, nu m-am dus. am fost cu moralul la pământ, și uneori stau și ma gândesc de ce oare sau cum s-a întâmplat.
Existenta vreo sansa sa mi recuperez auzul vreodată?? as încerca orice indiferent de costuri, dar sa mi ofere o siguranță ca-mi poate reda auzul.
2 comentarii
1 daca este perforat timpanul.. este indiciu ca in copilarie ai facut otite care au supurat si au perforat timpanul.
2 Dupa ce se face audiograma.. un medic ORL o sa.ti spuna daca este cazul de operatie Timpanoplastie
ca sa refaca timpanul si sa poti auzi cat de cat cu acea urecche
3 daca la audiograma arata ca nervul auditiv este afectat...
ramane solutia aparatul auditiv
2 Dupa ce se face audiograma.. un medic ORL o sa.ti spuna daca este cazul de operatie Timpanoplastie
ca sa refaca timpanul si sa poti auzi cat de cat cu acea urecche
3 daca la audiograma arata ca nervul auditiv este afectat...
ramane solutia aparatul auditiv
îmi puteți lasă un email sa va pot trimite niște rezultate și audiograme făcute.
Simt mereu o presiune în urechea stanga. dacă apăs cu palma, se aude ca și cum ar fi înfundata urechea, "ca o supapa" n-am găsit alt termen sa -l descriu mai bine.
Simt mereu o presiune în urechea stanga. dacă apăs cu palma, se aude ca și cum ar fi înfundata urechea, "ca o supapa" n-am găsit alt termen sa -l descriu mai bine.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4dureri si pocnituri la urechi
- 3probleme cu urechea
- 20Operatie timpan
- 12va rog sa ma ajutati - prebleme dupa operatie de astrocitom pilocitic de grad 1(benign)
- 10umflaturi lob ureche si dupa
- 17ureche infundata chiar si dupa tratament
- 11am observat o secretie a urechii drepte care are un miros urat
- 7Hipoacuzie mixta la ambele urechi
- 11Am probleme cu auzul
- 6Mi-a intrat o insecta in ureche
- 12Am simtit o durere spontana la nivelul gatului, la muschi, si parca simt si obrazul f putin amortit
- 28bazait urechea dreapta, ureche infundata
- 13otite repetate si ciuperca in ureche
- 3tratament polipi in ureche
- 2Nod in gat, flegma si infectie in ureche
- 7timpan usor bombat, senzatie de ureche umeda, acufene
- 4durere de ureche
- 2curge sange din ureche
- 16ureche înfundată de cel mult 1 an de zile
Mai multe informații despre: Urechea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: