Scabie genitală
Imi puteți spune cum se tratează Scabia genitală la bărbați ??
13 comentarii
Nu exista (doar) scabie genitala. Diagnosticul de scabie este de multe ori greu de stabilit si de catre dermatologi. Rog a se consulta in mod direct un medic dermatolog.
Am consultat un medic dermatolog si mi-a spus ca am scabie dar nu sa uitat si pe scrot doar pe piele si mi-a spus ca am scabie fac tratament cu benzoat de benzil, dar am niște noduli pe scrot cu un punct negru pe ei mic
Mai mergeti o data la dermatolog sa va spuna clar unde puteti folosi unguentul.
Lenjerie intima, cearsafuri fierte la 90 de grade zilnic.
Lenjerie intima, cearsafuri fierte la 90 de grade zilnic.
Mi-a spus sa ma dau din gât pana la picioare si pe talpa
Asta fac ce mi-a zis.
Dar după aplicarea cremei si vizata la dermatolog după tratament exista vreo șansa sa scap de scabie si sa mai rămână oua neeclozate pe corp ? (Aplic tratamentul corect după instruirea dermatologului)
Dar după aplicarea cremei si vizata la dermatolog după tratament exista vreo șansa sa scap de scabie si sa mai rămână oua neeclozate pe corp ? (Aplic tratamentul corect după instruirea dermatologului)
Tratamentul omoara si ouale.
Faceti cum a zis doctorul.
Fierbeti ce v-am zis.
Bubitele dispar intr-o luna. Sunt canalele pe care le-a sapat ea.
Putintica rabdare.
Mai cititi articole de pe net cum se dezinfecteaza hainele.
Faceti cum a zis doctorul.
Fierbeti ce v-am zis.
Bubitele dispar intr-o luna. Sunt canalele pe care le-a sapat ea.
Putintica rabdare.
Mai cititi articole de pe net cum se dezinfecteaza hainele.
Ce sa mai fierb le arunc si cumpăr unele noi chiar nu mai vreau asa ceva
Nu puteti cumpara zilnic altceva. Fierberea se face zilnic o perioada.
Ok, am terminat tratamentul mi-au făcut baie si nu am dar cu nimic înca nu am mâncărimi !
Cum iti dai seama daca ai scăpat de scabie ? Vreo idee ? Am curățat cu spirt birou Cleanta de pa uși patul are vrun efect spirtul contra Scabiei pe lemn/fier adică ma refer daca e bun pe materiale contra scabiei ?
Cum iti dai seama daca ai scăpat de scabie ? Vreo idee ? Am curățat cu spirt birou Cleanta de pa uși patul are vrun efect spirtul contra Scabiei pe lemn/fier adică ma refer daca e bun pe materiale contra scabiei ?
Scabia e o insecta...
Cearsafurile si lenjeria intima fierte si celelalte haine, incaltamintea, in saci nu stiu cu ce spray 2 saptamani. Va interesati in articolele de pe net.
Bine macar ca nu va mananca.
Cearsafurile si lenjeria intima fierte si celelalte haine, incaltamintea, in saci nu stiu cu ce spray 2 saptamani. Va interesati in articolele de pe net.
Bine macar ca nu va mananca.
Clara_p in zona genitală pe scrot am
Noduli am dat foarte des cu benzoat de benzil unele au dispărut altele nu e posibil sa nu fi omorât insecta ?
Si mai am mâncărimi dar nu ca înainte ușoare si daca ma scarpin imi da o senzație de plăcere, e posibil sa nu fi murit Scabia ? Sa mai dau doar in Zina genitală pe scrot si penis înca câteva zile ?
PS pe penis am 4 am dat des pe ele adică in fircare noapte... (nu am scabie prin contact sexual ! )
Noduli am dat foarte des cu benzoat de benzil unele au dispărut altele nu e posibil sa nu fi omorât insecta ?
Si mai am mâncărimi dar nu ca înainte ușoare si daca ma scarpin imi da o senzație de plăcere, e posibil sa nu fi murit Scabia ? Sa mai dau doar in Zina genitală pe scrot si penis înca câteva zile ?
PS pe penis am 4 am dat des pe ele adică in fircare noapte... (nu am scabie prin contact sexual ! )
Bubele se vindeca si intr-o luna.
Intrebati doctorul cate zile sa mai dati in acele locuri.
Intrebati doctorul cate zile sa mai dati in acele locuri.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 40Scabie nodulara ! Ajutor !
- 1Scabie (Tratament cu Benzil Benzoat)
- 1Sarcina si Scabia
- 0scabia(raia)
- 5scabie in urma unui examen parazitologic
- 1Scabie
- 0Transmitere scabie
- 4scabie
- 3Scabie
- 1Tratament Scabie
- 0Preventie scabie