sarcina si durerea de dinti
Buna ziua.
Cine stie daca pot sa primesc NIMESIL( impotriva inflamatiei si durerii) in caz ca mi-a fost extras un dinte.
Medicul mi-a prescris NIMESIL 1 pachet de 2 ori pe zi si Ampicilina 500 mg de 4 ori pe zi, dar nu cred ca a inteles ca as putea fi insarcinata ( de fapt nici eu nu stiu daca as putea fi insarcinata presupun sarcina doar din cauza ca sotul a ejaculat in mine in prima zi din perioada fertila, deci abia dupa 12 august as putea sa stiu daca am ramas insarcinata sau nu.)
Si inca: E necesar sa primesc si Ampicilina, doctorul mi-a spus ca dintele e putred inautru si a fost mai greu de scos a trebuit dupa scoatere si o cusutura dar nu mi-a zis de puroi si inainte de a-l scoate nu ma durea?
Cine stie daca pot sa primesc NIMESIL( impotriva inflamatiei si durerii) in caz ca mi-a fost extras un dinte.
Medicul mi-a prescris NIMESIL 1 pachet de 2 ori pe zi si Ampicilina 500 mg de 4 ori pe zi, dar nu cred ca a inteles ca as putea fi insarcinata ( de fapt nici eu nu stiu daca as putea fi insarcinata presupun sarcina doar din cauza ca sotul a ejaculat in mine in prima zi din perioada fertila, deci abia dupa 12 august as putea sa stiu daca am ramas insarcinata sau nu.)
Si inca: E necesar sa primesc si Ampicilina, doctorul mi-a spus ca dintele e putred inautru si a fost mai greu de scos a trebuit dupa scoatere si o cusutura dar nu mi-a zis de puroi si inainte de a-l scoate nu ma durea?
3 comentarii
daaaca esti insarcinata, stiam k in primele 2 saptamani de sarcina bebe e protejat de medicamente.. si eu in primele 2 sapt nu stiam k sunt insarcinata, am avut lucrare la o masea si am luat antiinflamatoare si antibiotic, si acum termin luna 3 si bebe e bine mersi, nu are nimic...
Mersi pentru raspuns.
Tie iti doresc ca si in continuare sa fie totul bine.
Tie iti doresc ca si in continuare sa fie totul bine.
npc, ms, succes si tie daca ai ramas insarcinata pana la urma :)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10dureri de urechi si masele in sarcina
- 3durere de masea - insarcinata
- 2masea dureroasa in timpul sarcinii
- 2Sarcina masea cu puroi si sarcina
- 1Sarcina si durerile de masea
- 1Durere de măsea în sarcină
- 7Infectie la masea!!
Mai multe informații despre: durerea de dinti in timpul sarcinii