masea dureroasa in timpul sarcinii
buna ziua. am si eu o problema... maseaua mintii din partea stanga imi este cariata si de o saptamana ma doare f tare. am incercat sa calmez durerea cu tot felul de metode naturale pt ca sunt insarcinata in luna a 4a dar azi-dimineata m-am trezit cu o durere mare cand inghiteam. mi sa umflat si amigdala din partea stanga. specific ca am o durere mare in toata partea stanga a capului incepand de la masea, ureche, gat si tampla.
va rog sa imi ziceti si mie ce as putea face? daca as merge la stomatolog e posibil sa imi faca ceva sau ar trebui sa astept pana se va desumfla amigdala?
ce as putea sa iau pt calmarea durerii si sa nu afecteze sarcina?
multumesc anticipat.
va rog sa imi ziceti si mie ce as putea face? daca as merge la stomatolog e posibil sa imi faca ceva sau ar trebui sa astept pana se va desumfla amigdala?
ce as putea sa iau pt calmarea durerii si sa nu afecteze sarcina?
multumesc anticipat.
2 comentarii
Sfat personal ar fi sa te duci la stoma. Din cate stiu o injectie local, nu face rau, o scoate si gata
In afara de asta- trebuie sa fi sigura ca e maseaua si nu ai altceva la amigdale.Cred ca un stomatolog isi da seama de asta.
Nu sta sa rabzi :)
In afara de asta- trebuie sa fi sigura ca e maseaua si nu ai altceva la amigdale.Cred ca un stomatolog isi da seama de asta.
Nu sta sa rabzi :)
Luna a 4-a de sarcina este perfecta pt tratamente stomatologice.
Nu mai aminati tratamentul.
Nu mai aminati tratamentul.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10dureri de urechi si masele in sarcina
- 3durere de masea - insarcinata
- 3sarcina si durerea de dinti
- 2Sarcina masea cu puroi si sarcina
- 1Sarcina si durerile de masea
- 1Durere de măsea în sarcină
- 7Infectie la masea!!
Mai multe informații despre: durerea de dinti in timpul sarcinii