Sarcina sau probleme de sanatate?
Buna ziua. Indraznesc sa imi scriu si eu problema aici, in speranta ca cineva ma va indruma cu niste sfaturi macar. Am 22 de ani si mi-am inceput viata sexuala in urma cu 1 an, timp in care am folosit exclusiv prezervativul. Deoarece aveam dureri in timpul contactului, am convenit ca daca sunt in perioada nefertila, sa incercam fara, asta cam din luna decembrie. Problema e ca nu am CM regulat, asa ca pt a determina ovulatia am folosit termometrul si am incercat eu sa calculez cat de cat, bazandu-ma pe data ultimelor menstruatii. Am avut menstruatia intre 15-18 ianuarie, iar in februarie intre 13-20, si urmatorul contact pe 25&26, ambele neprotejate decat cu coitus interruptus. La aproximativ 2 saptamani am inceput sa am stari de greata, voma chiar, senzatie de rau si detectez foarte usor orice miros, urinez destul de des, ce-i drept consum multe lichide... Ce ma framanta e insa o usoara sangerare pe 9&10 martie, fara dureri(ceva total atipic pt ca in mod normal ma tarasc pe jos din cauza crampelor), acum daca asta a fost menstruatie, dupa calculele mele ar trebui ca urmatoarea sa imi vina in jurul datei de 7-8 aprilie... Dar de 2-3 zile am niste crampe ingrozitoare(fara scurgeri vaginale sau sangerari), si iradiaza si in spate cumva, exact in dreptul uterului. Am facut un test de sarcina, dar nu trecusera nici 2 saptamani si nici nu am folosit prima urina(scria ca se poate face in orice moment al zilei, ulterior m am dumirit si eu cum sta treaba). Testul negativ, dar in aceste conditii nu pun prea mare baza. Va rog, ma poate ajuta cineva cu un sfat sau o parere? Cam ce ar putea fi? Abia peste 4 zile am programare la medic. Multumesc anticipat
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5la cate zile inainte si dupa menstruatie nu raman gravida?
- 3calendarul dinainte si dupa ciclu - Urgent
- 3temperatura bazala?
- 3sex neprotejat inainte si dupa menstruatie?
- 3calcul zile de menstruatie
- 3imi explica si mie cineva cum se tine metoda calendarului?
- 3metoda calendarului... care sunt perioadele dinainte de ovulatie si dupa?
- 3metoda calendaristica
- 5cand este mai sigura metoda calendarului?
- 2metoda calendarului e sigura?
- 5sex dupa metoda calendarului... as putea fi insarcinata?
- 0contraceptie dupa calendar
- 1Metoda Calendarului
- 1De 10 luni încercăm să avem un bebe, nimic.
- 1Buna! temperatura bazala si ovulatia
- 1Sarcină?
Mai multe informații despre: Metoda temperaturii bazale Metoda calendarului