Sarcina sau dereglare hormonala?
Buna ziua!
de cand ma stiu am avut cicluri menstruale neregulate (intre 35 si 40 zile). Acum un an am aflat ca de fapt am ovare micropolichistice (cel mai probabil au fost cicluri menstruale anovulatorii). Am inceput de aproape doua luni un tratament cu mladite de zmeur...mi-a venit mentruatia pe data de 07/07, doar ca la aprox o saptamana jumatate dupa terminarea menstrei am inceput iar sa am dureri de sani (ca atunci cand imi vine menstruatia), am o stare permanenta de greata si usoare dureri de ovare. E posibil sa am ovulatie atat de repede dupa terminarea ciclului menstrual sau e doar o dereglare hormonala de la aceste pastile? Mentionez ca nu m-am protejat...
multumesc!
de cand ma stiu am avut cicluri menstruale neregulate (intre 35 si 40 zile). Acum un an am aflat ca de fapt am ovare micropolichistice (cel mai probabil au fost cicluri menstruale anovulatorii). Am inceput de aproape doua luni un tratament cu mladite de zmeur...mi-a venit mentruatia pe data de 07/07, doar ca la aprox o saptamana jumatate dupa terminarea menstrei am inceput iar sa am dureri de sani (ca atunci cand imi vine menstruatia), am o stare permanenta de greata si usoare dureri de ovare. E posibil sa am ovulatie atat de repede dupa terminarea ciclului menstrual sau e doar o dereglare hormonala de la aceste pastile? Mentionez ca nu m-am protejat...
multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5ovare micropolichistice - tratament homeopat
- 2ovare micropolichistice
- 3Care este diferenta dintre Yasmin si Diane 35?
- 14Ovare micropolichistice-urgent pentru domnul doctor
- 2Ovare micropolichistice si sarcina?
- 11yasmin sau diane?
- 4acneea, rozaceea si anticonceptionalele
- 6ovare micropolichistice tratate foarte bine, vreau sa slabesc
- 0Acneea si chisturile micropolichistice.
- 1uter retrovers, ovare micropolichistice, nivel dublu de testosteron
- 1Microadenom hipofizar
- 3Anticonceptionale
- 0ENDOMETRU hiperecogen
- 0Menstruatie neagra
- 1Ovar micropolichistic
- 1Buna! ovare micropolichostice?
- 0Teste sarcina negative menstruatie intarziere 25 zile
- 1Caderea parului - posibila legatura cu oval micropolichistic?
- 0DHEAS SCAZUT
- 0Ovare micropolichistice
Mai multe informații despre: ovarele micropolichistice