Sarcina? Sau dereglare?

29-08-2018
Pampam12
Nu este medic/terapeut
Pampam12
Buna ziua! Pe 24 iunie am avut contact sexual si mi-a intarziat ciclul o saptamana jumate (prima zi a menstruatiei 18 iulie) dupa care la diferenta de 16 zile (10 august) mi-a venit menstruatia din nou care m-a tinut 7 zile, dar in ultimele zile a curs foarte putin. Este vorba de o sarcina sau vreo dereglare hormonala? Tin sa precizez ca am facut 6 teste de sarcina pana in prezent ce au iesit negativ! Nu am simptome de sarcina, doar ca am burta umflata si tare.
2 comentarii
0
29-08-2018, ora 23:04
Carla_34
Nu este medic/terapeut
Carla_34
Nu esti insarcinata, sigur e o dereglare. Daca ti se mai intampla ar fi bine sa mergi la doctor.
0
30-08-2018, ora 00:04
Pampam12
Nu este medic/terapeut
Pampam12
Multumesc frumos pentru raspuns. Sper sa nu fie vorba de vreo sarcina, deoarece momentan nu sunt in tara si nu am posibilitatea sa merg la doctor. Astept sa vad ce o sa se intample cu urmatoarea menstruatie, care sper sa vina. Seara buna!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Ciclul de două ori pe lună
  •