Prima nastere la 39 de ani
Buna, as avea o intrebare si sper sa raspunda un doctor ginecolog.
Sunt in saptamana 36 de sarcina, copilul este cu capul in jos de la 24 de saptamani, placenta este situata bine sus in partea stanga, capusorul este un pic mai mare cu 2 saptamani. Am consultat 3 doctori si 2 mi-au spus ca nu pot naste decat prin cezariana datoriita varstei 39 de ani, pt ca este prima sarcina, pt ca sunt miniona 1.60 m, unul din ei mi-au zis si ca nu pot naste din cauza ca vulva este orientata in sus( mi s-a parut ciudat, este un motiv real?) Al treilea doctor, o femeie mai tanara care mi-a facut morfologiile mi-a spus ca pot naste natural, ceilalati doctori sunt in varsta.
Nu am avut probleme cu sarcina, a decurs normal, nici contractii dureroase nu am, am luat 20 de kg in plus dar am fost slaba din start si de fel sunt o persoana activa, destul de sanatoasa.
Ce credeti ca este indicata real operatia de cezariana in cazul meu?
Sunt in saptamana 36 de sarcina, copilul este cu capul in jos de la 24 de saptamani, placenta este situata bine sus in partea stanga, capusorul este un pic mai mare cu 2 saptamani. Am consultat 3 doctori si 2 mi-au spus ca nu pot naste decat prin cezariana datoriita varstei 39 de ani, pt ca este prima sarcina, pt ca sunt miniona 1.60 m, unul din ei mi-au zis si ca nu pot naste din cauza ca vulva este orientata in sus( mi s-a parut ciudat, este un motiv real?) Al treilea doctor, o femeie mai tanara care mi-a facut morfologiile mi-a spus ca pot naste natural, ceilalati doctori sunt in varsta.
Nu am avut probleme cu sarcina, a decurs normal, nici contractii dureroase nu am, am luat 20 de kg in plus dar am fost slaba din start si de fel sunt o persoana activa, destul de sanatoasa.
Ce credeti ca este indicata real operatia de cezariana in cazul meu?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1sarcina la 50 de ani?
- 0probleme cu ciclul
- 1Astigmatismul miopic necesita cezariana?
- 2Astigmatismul miopic necesita cezariana?
- 3Nastere naturala dupa operatie de hernie inghinala
- 0Sarcina la 37 de ani
- 0Risc de varsta la dublu test
- 1Hpv si nasterea
- 9Discopatie lombara si hiperlordoza in sarcina
- 0Sarcina la 52 de ani ?
- 0Hernie de disc operată, naștere naturala sau cezariana?
- 1Sarcina la 46 de ani
- 1Cezariana
Mai multe informații despre: nasterea prin cezariana versus nasterea naturala sarcina la varsta inaintata