Prima nastere la 39 de ani | Forumul Medical ROmedic

Prima nastere la 39 de ani

28-02-2020
korynna
Nu este medic/terapeut
korynna
Buna, as avea o intrebare si sper sa raspunda un doctor ginecolog.
Sunt in saptamana 36 de sarcina, copilul este cu capul in jos de la 24 de saptamani, placenta este situata bine sus in partea stanga, capusorul este un pic mai mare cu 2 saptamani. Am consultat 3 doctori si 2 mi-au spus ca nu pot naste decat prin cezariana datoriita varstei 39 de ani, pt ca este prima sarcina, pt ca sunt miniona 1.60 m, unul din ei mi-au zis si ca nu pot naste din cauza ca vulva este orientata in sus( mi s-a parut ciudat, este un motiv real?) Al treilea doctor, o femeie mai tanara care mi-a facut morfologiile mi-a spus ca pot naste natural, ceilalati doctori sunt in varsta.
Nu am avut probleme cu sarcina, a decurs normal, nici contractii dureroase nu am, am luat 20 de kg in plus dar am fost slaba din start si de fel sunt o persoana activa, destul de sanatoasa.
Ce credeti ca este indicata real operatia de cezariana in cazul meu?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
19-11-2024, ora 13:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Ovobank
Ovobank: Lider mondial în ovocite vitrificate
Fără liste de așteptare, cu matching genetic personalizat și certificări internaționale, oferim calitate, rapiditate și soluții unice. Echipa noastră te însoțește la fiecare pas pentru a-ți împlini visul de a întemeia o familie. Viitorul începe aici!
Vezi detalii
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cum influenÈ›ează riscul de obezitate tipul naÈ™terii – vaginală sau prin cezariană
  • Copii născuÅ£i din mame mai în vârstă au un risc mai mare de a dezvolta probleme cardiovasculare
  • Sarcina după 40 ani - riscuri la copil
  •