ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

Sarcina in 19 saptamani

08-08-2024
T
Nu este medic/terapeut
T
Buna seara! Sunt insarcinata in 19 saptamani. Mi-am dorit foarte mult un baiat, insa de cand am aflat ca este fetita nu reusesc sa ma obisnuiesc cu ideea, sa accept si sa stabilesc o legatura cu ea. De cate pri aud in jurul meu femei care sunt insarcinate cu baietel ma apuca plansul, tristetea. Am incercat sa cumpar hainute, am dat comanda de mobila pentru camera ei, insa degeaba, tot nu resusesc sa trec peste faptul ca e fata.
De asemenea imi este foarte frica, mi se pare ca nu am control in niciun fel.
E o depresie ? Ce pot face sa ma obisnuiesc cu ideea ca este fata, sa accept si sa pot stabili o legătură cu ea?
Multumesc
1 comentarii
0
09-08-2024, ora 14:26
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Buna.
Cand o sa nasteti fetita si o sa o luati pentru prima oara in brate, o sa va indragostiti de ea instantaneu.
Nu va faceti probleme de acest fel.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Saptamana 19
  •