sarcina dupa anticonceptionale

25-01-2007
alinacornelc
Nu este medic/terapeut
alinacornelc
as dori sa-mi spuneti cat timp trebuie sa astept pentru a ramane insarcianta, dupa 3 ani in care am luat lo-feminal. si daca se paote sa-m idai cateva informatii in legatura cu aceste pastile, am cautat pe net, dar nu prea am gasit nimic.
3 comentarii
0
12-04-2007, ora 00:00
viki
Nu este medic/terapeut
viki
buna, din cate am citit si am auzit cam 4-6 luni ar trebui sa astepti ca sa ai un bebe.Acelasi lucru il fac si eu astept din luna ianuarie sa raman insarcinata.dar mai astept.
0
27-06-2007, ora 00:00
alinacornelc
Nu este medic/terapeut
alinacornelc
viki tu cat timp ai luat pastile? eu am lasat pastilele din 1 decembrie 2006, si de atunci am avut menstra numai in martie.am fost la endocrinolog si la ginecolog si acum fac un tratament de 10 zile cu duphaston, 2 pe zi
pup si astept vesti
0
19-12-2009, ora 14:50
soimul
Nu este medic/terapeut
soimul
buna ziua...ma numesc Andrei si am o prietena care a facut avort in luna mai anul acesta.2009.dupa asta a inceput sa ia anticonceptionale...nu luasera inainte deloc.deci a luat din luna mai pana in noiembrie anul acesta.cate 21 de pastile cu pauza de o saptamana intre.am stat impreuna cu ea in alta tara.cand am venit in tara in Romania in noiembrie a intrerupt pastilele.faza ii ca inainte sa plec cu 2 sau 3 zile, renuntase deja.si m-am culcat cu ea de vreo 2 sau 3 ori inainte sa plec si nu mai lua deja.azi m-a sunat sa imi sp[una ca trebuia sa ii vina ciclul pe 7 sau 8 decembrie.si inca nu i-a venit si ii 19 decembrie deja.am intrebat-o daca are din simptomele care le-a avut prima data cand a fost insarcinata si a facut avort si mi-a spus ca nu.deci ii posibilitatea sa fie insarcinata sau ce se intampla???????????? raspundeti-mi careva va rog cat se poate de repede.adresa mea de mail ii - va multumesc...o zi buna va urez !!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sarcina dupa contraceptia orala
  •