sarcina dupa anticonceptionale
as dori sa-mi spuneti cat timp trebuie sa astept pentru a ramane insarcianta, dupa 3 ani in care am luat lo-feminal. si daca se paote sa-m idai cateva informatii in legatura cu aceste pastile, am cautat pe net, dar nu prea am gasit nimic.
3 comentarii
buna, din cate am citit si am auzit cam 4-6 luni ar trebui sa astepti ca sa ai un bebe.Acelasi lucru il fac si eu astept din luna ianuarie sa raman insarcinata.dar mai astept.
viki tu cat timp ai luat pastile? eu am lasat pastilele din 1 decembrie 2006, si de atunci am avut menstra numai in martie.am fost la endocrinolog si la ginecolog si acum fac un tratament de 10 zile cu duphaston, 2 pe zi
pup si astept vesti
pup si astept vesti
buna ziua...ma numesc Andrei si am o prietena care a facut avort in luna mai anul acesta.2009.dupa asta a inceput sa ia anticonceptionale...nu luasera inainte deloc.deci a luat din luna mai pana in noiembrie anul acesta.cate 21 de pastile cu pauza de o saptamana intre.am stat impreuna cu ea in alta tara.cand am venit in tara in Romania in noiembrie a intrerupt pastilele.faza ii ca inainte sa plec cu 2 sau 3 zile, renuntase deja.si m-am culcat cu ea de vreo 2 sau 3 ori inainte sa plec si nu mai lua deja.azi m-a sunat sa imi sp[una ca trebuia sa ii vina ciclul pe 7 sau 8 decembrie.si inca nu i-a venit si ii 19 decembrie deja.am intrebat-o daca are din simptomele care le-a avut prima data cand a fost insarcinata si a facut avort si mi-a spus ca nu.deci ii posibilitatea sa fie insarcinata sau ce se intampla???????????? raspundeti-mi careva va rog cat se poate de repede.adresa mea de mail ii - va multumesc...o zi buna va urez !!!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4sarcina dupa contraceptie
- 28daca pot dauna anticonceptionalele in sarcina
- 4Pot ramane insarcinata daca am luat anticonceptionale 9 ani fara pauza?
- 1Sarcina dupa anticonceptionale
Mai multe informații despre: Sarcina dupa contraceptia orala
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: