Sarcina 33 săptămâni

15-11-2016
Yasminnee
Nu este medic/terapeut
Yasminnee
Bună ziua ! Nu știu Cum sa procedez. Sunt însărcinată în 33 de saptamani și efectiv de 2 luni sunt disperata dupa zațul de cafea. Îmi impun sa numai mănânc dar nu mă pot abține. Țin sa menționez ca mănânc zațul prin care trece apa fierbinte și îi scoate toată tăria ( dintr un aparat de cafea. Cafeaua fiind boabe, măcinată de mama în casa ) zilele acestea mi am făcut homoleucograma ( îmi cer scuze dacă nu am scris corect ) iar analizele ținând de hematii și toate cele nu au ieșit deloc Cum ar trebui sa iasă. Ce îmi recomandați ? Afectează zațul într o măsură așa mare ? Cafea nu beau decât ocazional o ceșcuță.Va mulțumesc
1 comentarii
0
25-03-2021, ora 19:17
Claudia120
Nu este medic/terapeut
Claudia120
Nu trebuie sa stai cu pofta in gât toate femeile stiu asta și toți doctorii te informează sa mănânci tot ce poftește chiar dacă înainte nu îți plăcea! Poți pierde sarcina poți sângera iar durerile de burta se accentuează. Eu una sunt pățită de 2 ori am ajuns la perfuzie la spital pt ca am neglijat și am zis lasă ca îmi trece
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
19-11-2024, ora 13:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Ovobank
Ovobank: Lider mondial în ovocite vitrificate
Fără liste de așteptare, cu matching genetic personalizat și certificări internaționale, oferim calitate, rapiditate și soluții unice. Echipa noastră te însoțește la fiecare pas pentru a-ți împlini visul de a întemeia o familie. Viitorul începe aici!
Vezi detalii
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cercetătorii au identificat mecanismele neuronale care controlează poftele din sarcină
  •