Probleme digestive in sarcina!
Buna ziua! Am 33 de săptămâni si zile 5 zile si am probleme cu digestia. Sunt la a doua sarcina si de atunci s-au instalat problmele. Problemele mele sunt in felul urmator: diaree alternata cu constipatie sau invers, la un moment dat m-am speriat ca am crezut ca am facut cu sange, mi-am facut analize pt hemoragii oculte si a iesit negativ, astazi parca am favut cu mucus ( am mancat pottocale, semăna cu portocala), mi-a dat să-mi fac analizele la ficat sunt ok, am gaze, crampe, am o srnzatie naspa in anus ( chiar imediat in interior), am fost constipata 5 zile, dupa 5 zile am făcut caca foarte greu si pe irma am favut si diaree, mai am dureri abdominale. Am fost la gastrologie, medicul mi-a zis ca constipatia asta alterată imedoat xu diaree e din cauza lu bebe ca apasa pe col. Nu atou ce sa zic. Dupa prima sarcina am fost la gastro si mi-a zis ca am facut varice sau cred ca asa ceva din cauza la constipate, refuza să-mi faca coloscopie ca sunt foarte tânără 21 de ani am. Mi teama de ceva mai grav. Țin sa mentionez ca mai fac scaunul verzui dar am luat uractiv si altrifier forte, nu stiu daca de la ele sunt. :( Va multumec!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3fibrinogenemie si insarcinta in saptamana 33
- 3sarcina cu probleme
- 4Micoza in sarcina (sarcina saptamana 33)
- 4vreau sa nasc normal
- 0klebsiella pe timpul sarcinii
- 1Sarcina 33 săptămâni
Mai multe informații despre: sarcina saptamana 33
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: