Sangerare vaginala prea scurta dupa cezariana
Buna ziua! Am nascut pe 17 octombrie prin cezariana si am pierdut f mult sange ( 1.3 l dupa cum mi s-a spus). Poate fi acesta motivul pentru care scurgerea vaginala mi s-a oprit de tot la doar 5 zile dupa nastere? Mentionez ca de doua zile am frisoane noaptea dar le-am pus pe seama durerilor de ligamente pe partea stanga, dureri care dupa nastere au devenit si mai intense. Mi-au foat prescrise injectii anticuagilante pentru o luna si jumatate si le fac in fiecare seara. Nu prezint temperatura crescuta.
Va rog sa-mi spuneti cat de grav este ca mi s-a oprit scurgerea atat de repede si ce as putea sa fac? Va multumesc!
Va rog sa-mi spuneti cat de grav este ca mi s-a oprit scurgerea atat de repede si ce as putea sa fac? Va multumesc!
1 comentarii
Buna ziua,
va recomandam sa luati legatura cu medical care a facut cezariana; el stie cat anume ati sangerat si la ce pericol va expuneti stand acasa. Orice alta parere de pe internet este pur subiectiva si reflecta o experienta personala care nu este aceeasi cu a dvs; fiecare organism reactioneaza diferit de aceea inca o data va recomandam sa luati legatura cu medical dvs
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes Romania International
va recomandam sa luati legatura cu medical care a facut cezariana; el stie cat anume ati sangerat si la ce pericol va expuneti stand acasa. Orice alta parere de pe internet este pur subiectiva si reflecta o experienta personala care nu este aceeasi cu a dvs; fiecare organism reactioneaza diferit de aceea inca o data va recomandam sa luati legatura cu medical dvs
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes Romania International
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
Mai multe informații despre: Lohiile
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: