sangerare nazala

15-06-2015
cristian2012
Nu este medic/terapeut
cristian2012
Buna ziua, incepand cu luna ianuarie a acestui an ma confrunt cu urmatoarea problema:
in timpul unei raceli in luna ianuarie a inceput sa imi curga sange din nas. Mentionez ca nu mi sa mai intamplat acest lucru pana atunci, cu cateva zile inainte daca imi 'bagam degetul in nas' (obicei urat) aveam sange inchegat. cu o seara inainte am consumat un pic de vin fiert rosu. Dimineata cand m-am trezit mi-am suflat nasul mi-a curs sange. Sangerarea sa oprit repede - dar panica mea a fost mare. de atunci la fiecare raceala care au fost si cam dese iarna asta mi-a sangerat nasul dar nu mi-a curs efectiv sange dar daca imi puneam un servetel la baza nasului aveam sange pe el.
Sa fel am patit si in urma unei calatorii cu avionul mai lunga in jur de 11 de ore de zbor, a doua zi dimineata ori sange inchegat ori sange proaspat.
Am fost si la doctor la ORL mi-a dat sa iau tartosin 3/zi si bixtonim maxim 5 zile dar tarosinul nu mi-a spus pt cat timp sa il iau, am luat in jur de 1 luna., bixtonim nu am luat deloc.
Mentionez ca la intoarcerea din calatoria cu avionul pe tot parcurul zborului mi-am hidratat nasul cu solutie salina... dar a doua zi dimineata tot am gasit sange inchegat.
Ma panichez destul de repede pt ca este un lucru nou ce mi se intampla. Ar trebui sa vad un alt medic oare ? sa urmez alt tratament? Ce parere aveti ? Incerc sa mananc multe verdeturi, sucuri naturle, alcool destul de rar cate o bere doua, vin rosu imi este frica sa mai consum.
Mai mentionez ca anul trecut am urmat un tratament destul de lung pentru toxoplasmoza acuta timp de 1 luna de zile... (tratament care nu mi l-ar fi prescris daca nu aveam ganglioni inflamati)(mai mult de 5 zile nu am luat atibiotice pana atunci).

Acum am inceput sa iau produsul acesta
http://www.amazon.com/Now-Foods-Rutin-Veg-Capsules-100-Count/dp/B001B452U2

Astept raspunsul dumneavoastra.
Cu stima,
1 comentarii
0
15-06-2015, ora 19:26
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
obligatoriu consut ORL..cu cauterizarea vasului sangvin
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Hemoragia nazala
  •