sangerare din ureche
buna ziua,
In luna noiembrie, dupa numeroase investigatii pt dureri de cap, am fost diagnosticata cu sinuzita sfenoidala. am fost internata la Institutul de Fonoaudiologie şi Chirurgie Funcţională ORL Bucuresti, unde am avut o interventie chirurgicala.
de cateva zile, durerile de cap au reinceput dar, ce m-a speriat a fost faptul ca, aseara, a inceput sa imi curga sange din ureche.Sange de un rosu aprins cu cheaguri subtirele... aceasta sangerare are legatura cu operatia pentru sinuzita?
Mentionez ca nu m-am lovit, nu folosesc betisoare de urechi si nu ma doare absolut deloc urechea. Am doar dureri de cap si vederea incetosata de trei zile, si stari de ameteala.
multumesc
In luna noiembrie, dupa numeroase investigatii pt dureri de cap, am fost diagnosticata cu sinuzita sfenoidala. am fost internata la Institutul de Fonoaudiologie şi Chirurgie Funcţională ORL Bucuresti, unde am avut o interventie chirurgicala.
de cateva zile, durerile de cap au reinceput dar, ce m-a speriat a fost faptul ca, aseara, a inceput sa imi curga sange din ureche.Sange de un rosu aprins cu cheaguri subtirele... aceasta sangerare are legatura cu operatia pentru sinuzita?
Mentionez ca nu m-am lovit, nu folosesc betisoare de urechi si nu ma doare absolut deloc urechea. Am doar dureri de cap si vederea incetosata de trei zile, si stari de ameteala.
multumesc
5 comentarii
nu.nu are legatura directa cu operatia
cred ca este o otita acuta virala.. care face pustula cu sange pe timpan
este obligatoriu consult ORL
cred ca este o otita acuta virala.. care face pustula cu sange pe timpan
este obligatoriu consult ORL
Multumesc, am facut programare pentru maine.
dar, poate fi otita fara sa am dureri de ureche?
dar, poate fi otita fara sa am dureri de ureche?
nu.
posibil sa rupt piele in ureche cu un betisor sau unghia?
posibil sa rupt piele in ureche cu un betisor sau unghia?
nu... sangerarea a inceput la ora 23:30, eram semiadormita.. Acesta este si motivul pentru care m-am speriat, 100% nu este leziune, traumatism, etc.
asteptam raspunsul medicului ORL de maine...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2imi curge sange din ureche
- 2Sangerare ureche
- 1Problema rezultata dupa spalaturi auriculare
- 2Sangerare din canalul extern al urechii
- 2Sangerare ureche dreapta
- 3Otita, secretii cu sânge.
- 0Imi curge sange din ureche
- 0Sangerare ureche copil
- 2Infecție ureche
- 1Ureche
- 0Otita medie acuta congestiva-sangerare