Sangerare din canalul extern al urechii
Buna ziua.
Acum doua zile (duminica dup-amiaza), dupa ce m-am intors de la plaja (unde inotasem), mi-am curatat urechea in interior cu un bat cu vata.
Am simtit o durere puternica si m-am oprit. A inceput sa curga sange. Auzul nu mi-a fost afectat in nici un fel.
Am fost la urgenta (a fost foarte scump, avand in vedere ca sunt in strainatate si nu am cardul EHIC), unde mi-a fost clatita urechea cu apa si de unde am primit o prescriptie pentru Ofloxacina.
Mi s-a spus ca timpanul nu pare sa fie afectat si ca sangerarea ar trebui sa se opreasca in cateva minute.
Am inceput sa imi pun picaturi in ureche, insa sangerarea persista si acum, doua zile mai tarziu.
Credeti ca puteti sa imi oferiti un sfat legat de ce ar trebui sa fac in continuare, va rog?
Va multumesc. Numai bine,
Alex
Acum doua zile (duminica dup-amiaza), dupa ce m-am intors de la plaja (unde inotasem), mi-am curatat urechea in interior cu un bat cu vata.
Am simtit o durere puternica si m-am oprit. A inceput sa curga sange. Auzul nu mi-a fost afectat in nici un fel.
Am fost la urgenta (a fost foarte scump, avand in vedere ca sunt in strainatate si nu am cardul EHIC), unde mi-a fost clatita urechea cu apa si de unde am primit o prescriptie pentru Ofloxacina.
Mi s-a spus ca timpanul nu pare sa fie afectat si ca sangerarea ar trebui sa se opreasca in cateva minute.
Am inceput sa imi pun picaturi in ureche, insa sangerarea persista si acum, doua zile mai tarziu.
Credeti ca puteti sa imi oferiti un sfat legat de ce ar trebui sa fac in continuare, va rog?
Va multumesc. Numai bine,
Alex
2 comentarii
1 se pune in interiorul urechii, cat mai profund o vata imbibata in apa Oxigenata 3 % si scursa pentru 15 minute
2 dupa se pun picaturile cu antibiotic
3 NU spalam cu apa si sapun
4. Uscam interiorul urechii doar cu servetele de hartie
2 dupa se pun picaturile cu antibiotic
3 NU spalam cu apa si sapun
4. Uscam interiorul urechii doar cu servetele de hartie
Buna ziua.
Va multumesc frumos pentru raspuns.
Sangerarea pare sa se fi oprit. In ureche mai se vad doar cateva fragmente de sange uscat.
O zi frumoasa.
Alex
Va multumesc frumos pentru raspuns.
Sangerarea pare sa se fi oprit. In ureche mai se vad doar cateva fragmente de sange uscat.
O zi frumoasa.
Alex
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2imi curge sange din ureche
- 2Sangerare ureche
- 5sangerare din ureche
- 1Problema rezultata dupa spalaturi auriculare
- 2Sangerare ureche dreapta
- 3Otita, secretii cu sânge.
- 0Imi curge sange din ureche
- 0Sangerare ureche copil
- 2Infecție ureche
- 1Ureche
- 0Otita medie acuta congestiva-sangerare