Sangerare de nidatie sau altceva?
Buna,
In data de 19 dec. ar fii treb sa fie prima zi de menstruatie conform ultimelor lunii in care a venit cam la aceasi data +/- 1 zi. toata sapt am avut mici dureri abdominale, de spate dar si de picioare dar nimic legat de durerea sanilor ca inainte.
dimineata am avut contact sexual neprotejat, cand am vrut sa ma sterg am observat pe servetel ca o secretie rozalie..m-am gandit ca este menstruatia..dar in afara de aceea secretie rozalie si o mica pata maronie pe absorbant nimic altceva...nu menstra nu nimic..
sa fie oare aceea sangerare cea de nidatie sau sa fie o alta cauza?
Nu as vrea sa ma grabesc cu testul de sarcina sa nu fiu dezamagita.
In data de 19 dec. ar fii treb sa fie prima zi de menstruatie conform ultimelor lunii in care a venit cam la aceasi data +/- 1 zi. toata sapt am avut mici dureri abdominale, de spate dar si de picioare dar nimic legat de durerea sanilor ca inainte.
dimineata am avut contact sexual neprotejat, cand am vrut sa ma sterg am observat pe servetel ca o secretie rozalie..m-am gandit ca este menstruatia..dar in afara de aceea secretie rozalie si o mica pata maronie pe absorbant nimic altceva...nu menstra nu nimic..
sa fie oare aceea sangerare cea de nidatie sau sa fie o alta cauza?
Nu as vrea sa ma grabesc cu testul de sarcina sa nu fiu dezamagita.
1 comentarii
Buna ziua,
din pacate nu va poate da nimeni pe intrenet un raspuns care sa fie correct pentru situatia descrisa de dvs. Efectuati un test de sarcina pentru a confirma sau infirma sarcina
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
din pacate nu va poate da nimeni pe intrenet un raspuns care sa fie correct pentru situatia descrisa de dvs. Efectuati un test de sarcina pentru a confirma sau infirma sarcina
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0Nidatie sau menstruatie?
- 0Nidatie sau menstruatie?
- 0Este posibila nidatia precoce a blastocitului?
- 1Singerare?
- 1Sângerarea de implantare
- 1Nidatia/ ar putea fi nidatia după 5 săptămâni de la concepție?
- 4Nidatie sau CM
- 0O posibilă sarcină?
- 2Nidatie?
Mai multe informații despre: sangerare de nidatie
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: