san inflamat la barbat (37 ani)
Buna ziua ! Sunt un barbat in varsta de 37 ani si de aproximativ 4 luni ma confrunt cu o problema, in sensul ca am sanul drept umflat si uneori este dureros, mai ales la miscari bruste.In urma analizelor nu a iesit nimic e natura cancerigena, ci doar un proces inflamator.In urma medicatiei prescrise am urmat un tratament cu Ketonal si Diclofenac unguent.Situatia s-a mai ameliorat, dar foarte putin, si in continuare sanul este umflat si mai lasat fata de celalalt.
Va multumesc!
Va multumesc!
3 comentarii
Mare atentie!
Daca nu cedeaza in 3-4 saptamani, va sugerez sa mergeti la un medic chirurg care se ocupa de chirurgia sanului.
La analizele de sange nu poate fi diagnosticat un cancer; aveti nevoie de o biopsie.
Nu stiu daca am voie sa va indrum spre un medic, dar va recomand sp coltea care are f multa patologie de san.
Daca nu cedeaza in 3-4 saptamani, va sugerez sa mergeti la un medic chirurg care se ocupa de chirurgia sanului.
La analizele de sange nu poate fi diagnosticat un cancer; aveti nevoie de o biopsie.
Nu stiu daca am voie sa va indrum spre un medic, dar va recomand sp coltea care are f multa patologie de san.
Incercati un tratament homeopat la Dr. Dumitrescu Ioan, Dr. Silvia Nedelcu sau Dr. Ileana Rindasu in Bucuresti.
Homeopatia poate rezolva foarte usor astfel de afectiuni.
Homeopatia poate rezolva foarte usor astfel de afectiuni.
Am o mare problema, este vorba despre tatal meu in varsta de 54 ani, in urma cu 2 zile mi-a spus ca are un san inflamat, mai exact mamelonul este inflamat, la sanul drept, nu are scurgeri, nici pete pe san, si nu il doare(sau cel putin el asa zice), este doar inflamat, nu are noduli, sau ceva de gen, dar are undeva intre sani, mai mult spre partea stanga un lipom de grasime, destul de mare, (sau cel putin eu cred, ca e lipom, are destul de multe pe corp), cert e ca nu il doare nimic.Am incercat chiar a doua zi sa mergem la medic, dar ne-a programat peste o sapt, sunt disperata nu stiu ce sa fac.Daca a mai patit cineva la fel, sau cine ma poate ajuta va rog sa imi dati cateva sfaturi, ce poate fi...o dereglare hormonala... sau...nici nu vreau sa ma gandesc.Astept raspunsurile dumneavoastra...va rog...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Mi s-a umflat sanul stang si ma doare daca apas tare pe el (sunt baiat)
- 3Probleme la san!
- 4chisturi la sanul stang
- 1glanda mamara accesorie - in interiorul sanului?
- 2Am o problema la sânul stâng
Mai multe informații despre: infectia sanului
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: