Rugaminte PENTRU ADMINISTRATOR
De vreo doua saptamani nu mai primesc alerta pe email cand se posteaza mesaj nou la posturile la care am scris si eu. Rugamintea mea ar fi sa verificati de ce apare aceasta problema, desi eu am bifat optiunea la profilul meu.
Multumesc, numai bine!
Inteleg ca suntem mai multi cu aceasta problema. Daca nu se poate rezolva, dati-ne macar un semn, sa nu mai insistam.
Multumesc, numai bine!
Inteleg ca suntem mai multi cu aceasta problema. Daca nu se poate rezolva, dati-ne macar un semn, sa nu mai insistam.
2 comentarii
Sistemul de alerte automate a fost inlocuit cu unul mai "clar si evident" pentru a evita mesajele intruzive trimise automat de forumul ROmedic.
In acest moment se trimit alerte doar daca ati activat optiunea la fiecare subiect de interes. De aceea sugeram utilizatorilor nostri care doresc sa primeasca alerte la anumite subiecte mai vechi sa intre pe acele subiecte si sa activeze alerta.
Ne cerem scuze pentru perioada de tranzitie cand alertele nu au mai functionat.
PS: de asemenea in profilul dvs a fost creata o sectiune noua "Alerte" de unde puteti sterge rapid alertele care nu va mai intereseaza.
In acest moment se trimit alerte doar daca ati activat optiunea la fiecare subiect de interes. De aceea sugeram utilizatorilor nostri care doresc sa primeasca alerte la anumite subiecte mai vechi sa intre pe acele subiecte si sa activeze alerta.
Ne cerem scuze pentru perioada de tranzitie cand alertele nu au mai functionat.
PS: de asemenea in profilul dvs a fost creata o sectiune noua "Alerte" de unde puteti sterge rapid alertele care nu va mai intereseaza.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune: