Rotavirus la sugar de 5 luni
Buna ziua.Am ajuns in spatal cu fetita mea de 5 luni pentru o simpla diaree, avea scaun imediat ce manca, in spital a mancat lapte fara lactoza si problema se rezolvase.A luat rotavirus in spital si acum are din nou scaun la fiecare masa si nu numai.acum mananca morcov si mucilagiu dar problema persista.scaunul are consistenta piureului de morcov, nu este mucos sau grunjos.ce este de facut?am fost in spitalul de la Slatina Olt, este cazul sa mergem mai departe?febra si varsaturi nu a avut decat o data.multumesc
3 comentarii
Informati-va despre vaccinuri pe youtube inainte sa ii mai faceti. Vedeti filmulete gen Copiii nevaccinati sunt mult mai sanatosi. Mame care spun nu vaccinarii etc.
Chiar azi am vazut un filmulet in care se sustine ca de fapt vaccinurile scad imunitatea anumitor bebelusi si le apare diareea pe termen lung.
Chiar azi am vazut un filmulet in care se sustine ca de fapt vaccinurile scad imunitatea anumitor bebelusi si le apare diareea pe termen lung.
Ce legatura are vaccinul cu ce a facut fetita mea?nu are logica
Doctorii din respectivele emisiuni sustineau ca vaccinurile de fapt au scazut imunitatea si bebelusii care au fost vaccinati au facut diaree pe termen lung.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
Mai multe informații despre: infectia cu rotavirus
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: