ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

Rotavirus?

03-06-2015
pika75
Nu este medic/terapeut
pika75
Buna seara. Am un baietel de 3 ani 6luni, care saptamana trecuta Marti si Miercuri in zori a facut febra peste 38 grd. Am administrat nurofen - Miercuri a primit supozitor Novocalmin, Joi am fost la medicul de familie, care nu prea a avut ce sa constate ca in gat nu era rosu, nici diaree, nici voma nu era, dar a prescris Augmentin - preventiv, zic eu. Sambata au inceput scaunele moi si dese, dar cantitativ putin si voma in 3- 4reprize. Ne-am dus la urgenta, unde l-au internat pe motiv ca este deshidratat. A primit un singur flacon de glucoza perfuzie. Pana Marti dimineata nu l-a interbat nimeni de sanatate, intre timp de Luni de la amiaza nu a mai avut nici scaun, nici nu a vomat, si pana Marti la amiaza a baut mai bine de 1 litru de apa. Marti dupa amiaza am iesit din spital, cu pofta de mancare, vioi, cu scaun de culoare normala, mai moala gen pasta. Dar azi dupa masa copilul a inceput sa verse din nou, in mai multe reprize, fara scaun deocamdata. In spital in salon a fost si un copilas care avea rotavirus ulterior confirmat - la al meu a fost identificat adenovirus. Exista posibilitatea ca sa fi preluat rotavirusul de la celalt copil si acum incepe sa se manifeste? La cate zile de la infectare cu rotavirus apare diareea si voma? Oare este cazul sa ne inteoarcem la spital?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:

Mai multe informații despre: infectia cu rotavirus

Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: