Rinosinozita maxiloetmoida cronica polipoasa recidivanta

13-11-2018
nae gheorghe
Nu este medic/terapeut
nae gheorghe
Buna seara domnule doctorFLUERARU ajutati ma va rog am fost operat de circa 2 luni de rinosinuzita la sp Panduri dar nici pina in ziua de azi nu ma simt bine am in git numai flecme care vin din nas cu toate ca am luat o groaza de medicamente incepind cu rinopanteina tavanic 7 zile borenar sinosun afrin tamalis parasinus dar m ai nimc am luat si pt reflux gastric si tot nimic.Dimineata cind trag dupa nas in git scot bucati de coptura galbena si lipicioasa care ma deranjeaza enorm.ajutati ma va rog cu niste sfaturi ca dupa cite am citit sinteti poate singurul cate puteti sa ma ajutati.Nu stiu unde sa m ai merg mentionez ca am fost operat acum 4 ani de deiatie sept si pilipi si inainte de rinosinozita de un alt doctor numai de polipi ca dupa ce aveam dureri sa mi zica v ca trebuie operatie endoscopica ca nu are aparatura.VA MULTUMESC ANTICIPAT
18 comentarii
1
13-11-2018, ora 18:10
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
1 se exclud complet din aliementatie toate Lactatele, se reduc drastic fainoasele.. ambele producatoare de mucus. Se exclud dulclele din comert.. se poate putina miere de albini
se renunta la toate citrcele, lamai, otet, usuturoi..s.a
2 cumperi aparat de Aersoli si pui acolo
...5 pic de ser.Efedrinat + 30 pic de prospan + 1 fiole de fluimucil+5 ml ceai cald de musetel
0
13-11-2018, ora 19:27
nae gheorghe
Nu este medic/terapeut
nae gheorghe
Multumesc frumos dar m ai am o intrebare cit sa tin acest tratament?
1
13-11-2018, ora 20:23
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
logic.. pana la vindecare
7-10-14 dupa caz
0
20-11-2018, ora 21:47
nae gheorghe
Nu este medic/terapeut
nae gheorghe
Buna seara si multumesc mult de tot pentru raspunsul dat de dumneavoastra.AS m ai avea nevoie de un raspuns de la dumneavoastra si anume, Am inceput tratamentul de 7 zile cu ce mi ati prescris dumneavoastra un pic de tot am ameliorare ce sa fac in contiunuare eu tin aparatul de aeroli in jur de 12 min dar vad ca am dureri la nas m ai ales cind apas si este un pic umflat in partile laterale ale nasului.I mi puteti spune ce sa fac in contiunuare va rog mult de tot?, O seara frumoasa si multumesc frumos.
0
20-11-2018, ora 23:53
nae gheorghe
Nu este medic/terapeut
nae gheorghe
Scuze m ai revin cu o intrebare daca nu deranjez, cind incerc sa eliberez o parte din mucus care este m ai albicios si gelatinos dar f f putin cred ca datorita deranjului pe care il am (expectorex f f putin)incep sa am deranj in piept.Mentionez ca pe nas nu pot sa expectorez nimic.Multumesc inca o data.
1
21-11-2018, ora 10:27
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
1 radiografie SAF sa stiti daca cumva sunt blocate sau nu sinusurile
2 consult al pneumo-ftiizio sa excuda o problema pulmonara
3 consult la gastrologie.. in vederea depistarii unui reflux gastro-esofagian.. care poate intretine inflamatia gat, nas
0
22-11-2018, ora 09:39
nae gheorghe
Nu este medic/terapeut
nae gheorghe
Buna dimineata domnule Doctor si inca o data va multumesc pentru raspunsul promt pe care mi l ati dat as dori sa va m ai intreb ceva daca mi ingaduiti:azi o sa merg sa fac o radiografie dar o intrebare:in aprilie am fost ibternat pt endoscpie unde mi sa descoperit helycobacter pe care l am tratat cu 2 antibiotice dar la o luna de zile au inceput deranjul meu in nas, git etc.Va intreb se poate sa aiba vre o legatura ca nu m ai inteleg operat in iulie de polipi apoi in septemabrie endoscopic atuta tratament si nimic si ieri am ecpectorat numai coptura.Multumesc inca o data
0
22-11-2018, ora 10:26
nae gheorghe
Nu este medic/terapeut
nae gheorghe
Mentionez ca limba este m ai mereu alba spre galbena.
0
22-11-2018, ora 14:24
nae gheorghe
Nu este medic/terapeut
nae gheorghe
Azi la radiografie saf mi au iesit urmatoarele:opecifierea sinusului maxilar drept si opecifierea maxilara sinusului maxilar sting
0
23-11-2018, ora 13:42
nae gheorghe
Nu este medic/terapeut
nae gheorghe
Ma m ai puteti ajuta cu un raspuns va rog?
0
23-11-2018, ora 19:36
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
1. trebuie sa te intorci la gastrologie si sa faci tratament corect + regim ales corect si strict respectat.. sa nu mia ai limba incarcata, sa nu mia faci reflux gastro-esofagian in somn
2 te intorci la ORL cu radiografia..sa vada medicul ce fel de sinusita este..si sa vada..daca e cazul de punctii sinusale sau alt tratament
3 pe forum mai citeste ce am scris despre Rinite alergice
acolo exlic..ca intestinele intoxicate pot duce la ingrosarea mucoselor nas, sinus
de la lactate, fainoase.. prin sistemul LImfatic.
0
26-11-2018, ora 03:16
nae gheorghe
Nu este medic/terapeut
nae gheorghe
M ai revin cu o intrebare la dumneavoastra dar nu inainte de a va Multumi pentru raspunsurile date:de ce cind dorm nu am aceste deranje daca este bine spus m ai ales ca dorm si fara perna, flecma pe care o scot fortat m ai mult i mi iese dupa ce folosesc picaturi si au culoare galbena si lipicioasa si ulrime noaptea mi se usuca si gitul si pe nas de cind m am operat nu mi a curs m ai nimic ?Multumesc frumos
0
26-11-2018, ora 07:54
nae gheorghe
Nu este medic/terapeut
nae gheorghe
Si m ai retin cu un amanunt un medic mi a spus ca sa r putea sa fie niste cheaguri de la operatie si ca cu timpul o sa se retraga singure.Apropo de opeficierea sinusurilor.
0
28-11-2018, ora 08:07
nae gheorghe
Nu este medic/terapeut
nae gheorghe
Domnule doctor Flueraru am fost la un medic si mi a spus ca am facut din nou Rinosinozita cronica polipoasa si nu inteleg de la 2luni si jumatate sa se refaca m ai ales ca am luat o groaza de mecinamente.Va rog ce parere aveti si ce sa urmez in continuare ca tratament daca se poate ?Va multumesc
0
29-11-2018, ora 16:13
nae gheorghe
Nu este medic/terapeut
nae gheorghe
Ma m ai puteti ajuta?
0
29-11-2018, ora 17:04
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
polipoza se reface pe fon alergic
ati exclus alimentele subliniate in primul mesaj???
ati facut ordine in tractul digestiv, intestine..ati facut cure de detoxifiere?
0
30-11-2018, ora 07:41
nae gheorghe
Nu este medic/terapeut
nae gheorghe
Multumesc inca o data pentru raspuns dar vroiam sa va spun ca am luat si pentru reflux dar degeaba tot elimin numai coptura din git.Spuneti mi va rog cu ce pot trata alergia si ce fel de medicamente sa m ai iau.Multumesc
0
02-12-2018, ora 20:07
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
asta se poate doar daca vad pacientul
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Rinosinuzita cronică și sănătatea mintală - o relație bidirecțională
  •