Rinita Cronica, Secretii in gat, Timpane Perforate si Deviatie de Sept
Buna Ziua! Dupa o durere de cap care m-a tinut cateva zile am inceput sa simt secretii in gat care nu se m-ai terminau.am fost la 3 medici orl pe parcursul a 3 luni si toti mi-au dat acelasi tratament, , anticongestionale nazale, picaturi, si ceva pastile pentru sinusuri dar nu au avut niciun efect.
Am facit un Ct cranian si mi-au spus asa: - rinita cronica, inflamatia sinusurilor, deviatie de sept dextroconvexa.am fost al alt medic orl si mi-a dat un tratament asemanator.ce as putea face in acest caz.nu am dureri de cap..nu imi curge nasul...pot respira dar secretiile in gat sunt foarte suparatoare si tot timpul am gura uscata.Multumesc!
Am facit un Ct cranian si mi-au spus asa: - rinita cronica, inflamatia sinusurilor, deviatie de sept dextroconvexa.am fost al alt medic orl si mi-a dat un tratament asemanator.ce as putea face in acest caz.nu am dureri de cap..nu imi curge nasul...pot respira dar secretiile in gat sunt foarte suparatoare si tot timpul am gura uscata.Multumesc!
2 comentarii
sa faci un consult la gastrologie
am scris multe postari pe forum unde am explicat
1. Mucusul si secretiile au legatura cu intestinele, intoleranta la lactate, fainoase..s.a care sunt producatoare de mucus
2 un reflux gastro esofagian in somn... afecteaza faringele pana sus in spatele nasului..si da acele uscaciuni pe mucoasa si inflamatie
am scris multe postari pe forum unde am explicat
1. Mucusul si secretiile au legatura cu intestinele, intoleranta la lactate, fainoase..s.a care sunt producatoare de mucus
2 un reflux gastro esofagian in somn... afecteaza faringele pana sus in spatele nasului..si da acele uscaciuni pe mucoasa si inflamatie
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 223Rinita cronica
- 3Ophtamesone N pentru rinita cronica -creaza dependenta ?
- 10Rinita cronica atrofica - informatii
- 10Obstructie nazala noaptea
- 7nas infundat noaptea de vreun an
- 10rinita cronica hipertrofica si creasta septala dreapta.
- 12sufar de ani buna de o rinita cronica alergica
- 50Rinita cronica hipertrofica - mucotomie (cum te simti dupa mucotomie)
- 2operatie deviatie de sept, rinita cronica hipertrofica si sinuzita
- 2rinita cronica - tratament?
- 2rinita cronica hipertrofica
- 2rinita cronica hipertrofica si nevralgie suboccipitala
- 2Nas infundat
- 1Rinita !!!
- 1Rinita cronica
- 0Perforatie de sept nazal cu sangerari minore/ In atentia dl dr Flueraru
- 0Limfocitoza cu neutropenie
- 1Operatie rinita orl sau estetician
Mai multe informații despre: rinita cronica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: