rezultate anlize medicale

Buna ziua. Am 26 de ani si de un an si ceva incerc sa raman insarcinata fara rezultat din pacate. Am fost la Giulesti, de unde am primit sa fac un set de analize la Bios Diagnostic, acestea aratand astfel :
1.In ziua 3-a : estradiol II 40.02pg/ml - v.normale faza foliculara 12.53 - 165.5
prolactina II 253.7 mUL/ml - v.normale 102 -496
FSH 13.06 mUL/ml - v.normale faza foliculara 3.5 - 12.5
LH 6.28 mUL/ml - v.normale faza foliculara 2.4 -12.6
Anticorpi Chlamydia trachomatis IgG - NEGATIV si IgM - NEGATIV;
Anticorpi Listeria Type 1= 160 si Type 4 = 160 - v.normale 160;
Anticorpi Rubeola IgG - 113(POZITIV) si IgM -NEGATIV;
Anticorpi Toxoplasma gondii IgG - 5(NEGATIV) si IgM 0.106(NEGATIV);
CMV - IgG 17.3(POZITIV) si CMV - IgM 0.125(NEGATIV);
Anticorpi HSV I / II IgG 0.947(POZITIV) si HSV I / II IgM 0.108(NEGATIV).
2. In ziua 12-a : Examen microscopic Secretie vaginala - Frecvente celule epiteliale superficiale izolate si in
placarde, frecvente leucocite - frotiu inflamator, frecventi bacili gram pozitivi, reletiv freventi bacili ci
cobacili gram negativi, rari coci gram pozitivi. Absent Trichomonas, Neisseria, Candida.
Examen Secretie vaginala - Prezent Escherichia coli ; Abesnte levuri.
Antibiograma : Sensibil - Amikacin, Amoxicilina, Ampicilina, Biseptol, Ceftazidim, Ceftriaxon,
Cefuroxim, Ciprofloxacin, Cloramfenicol etc;
Examen citologic : Frotiu satisfacator pt.evaluare;
Examen secretie col uterin - antigen Chlamydia - NEGATIV;
Absent Ureaplasma urealyticum si Mycoplasma hominis;
- antigen Gonoreea - NEGATIV.
3. In ziua 14-a : estradiol II 285.1pg/ml - v.normale faza ovulatorie 85.78 - 498
FSH 8.17 mULl/ml - v.normale faza ovulatorie 4.7 - 21.5
4. In ziua 21-a : progesteron 7.42 ng/ml - v.normale faza luteala 1.7 -27
LH 10.30 mUL/ml - v.normale faza luteala 1.0 - 11.4
Dupa ce am terminat cu toate aceste analize am fost din nou la d-l doctor de la Giulesti care mi le-a citit si a spus ca trebuie sa fac un tratament impreuna cu sotul meu cu Ciprofloxacin timp de 10 zile pentru Escherichia coli. Dupa zece zile de la terminarea acestui tratament s-ar putea sa fac in spital la Giulesti HSG pentru trompe si ovar. Deasemeni, a zis ca progesteronul este cam mic (chiar daca se incadreaza in limitele normale!!!) si ca ar fi fost mai bine daca era LH-ul mai mic si progesteronul mai mare. As dori, cu amabilitatea d-voastra sa-mi dati si mie o parere referitoare la aceste rezultate si daca am vreo sansa sa raman insarcinata. Va multumesc.
1.In ziua 3-a : estradiol II 40.02pg/ml - v.normale faza foliculara 12.53 - 165.5
prolactina II 253.7 mUL/ml - v.normale 102 -496
FSH 13.06 mUL/ml - v.normale faza foliculara 3.5 - 12.5
LH 6.28 mUL/ml - v.normale faza foliculara 2.4 -12.6
Anticorpi Chlamydia trachomatis IgG - NEGATIV si IgM - NEGATIV;
Anticorpi Listeria Type 1= 160 si Type 4 = 160 - v.normale 160;
Anticorpi Rubeola IgG - 113(POZITIV) si IgM -NEGATIV;
Anticorpi Toxoplasma gondii IgG - 5(NEGATIV) si IgM 0.106(NEGATIV);
CMV - IgG 17.3(POZITIV) si CMV - IgM 0.125(NEGATIV);
Anticorpi HSV I / II IgG 0.947(POZITIV) si HSV I / II IgM 0.108(NEGATIV).
2. In ziua 12-a : Examen microscopic Secretie vaginala - Frecvente celule epiteliale superficiale izolate si in
placarde, frecvente leucocite - frotiu inflamator, frecventi bacili gram pozitivi, reletiv freventi bacili ci
cobacili gram negativi, rari coci gram pozitivi. Absent Trichomonas, Neisseria, Candida.
Examen Secretie vaginala - Prezent Escherichia coli ; Abesnte levuri.
Antibiograma : Sensibil - Amikacin, Amoxicilina, Ampicilina, Biseptol, Ceftazidim, Ceftriaxon,
Cefuroxim, Ciprofloxacin, Cloramfenicol etc;
Examen citologic : Frotiu satisfacator pt.evaluare;
Examen secretie col uterin - antigen Chlamydia - NEGATIV;
Absent Ureaplasma urealyticum si Mycoplasma hominis;
- antigen Gonoreea - NEGATIV.
3. In ziua 14-a : estradiol II 285.1pg/ml - v.normale faza ovulatorie 85.78 - 498
FSH 8.17 mULl/ml - v.normale faza ovulatorie 4.7 - 21.5
4. In ziua 21-a : progesteron 7.42 ng/ml - v.normale faza luteala 1.7 -27
LH 10.30 mUL/ml - v.normale faza luteala 1.0 - 11.4
Dupa ce am terminat cu toate aceste analize am fost din nou la d-l doctor de la Giulesti care mi le-a citit si a spus ca trebuie sa fac un tratament impreuna cu sotul meu cu Ciprofloxacin timp de 10 zile pentru Escherichia coli. Dupa zece zile de la terminarea acestui tratament s-ar putea sa fac in spital la Giulesti HSG pentru trompe si ovar. Deasemeni, a zis ca progesteronul este cam mic (chiar daca se incadreaza in limitele normale!!!) si ca ar fi fost mai bine daca era LH-ul mai mic si progesteronul mai mare. As dori, cu amabilitatea d-voastra sa-mi dati si mie o parere referitoare la aceste rezultate si daca am vreo sansa sa raman insarcinata. Va multumesc.
1 comentarii

Buna sunt insarcinata in 9 sapt.si as vrea sa stiu cat costa analizele complex torch, anticorpi toxoplasma, rubeola, cmv, herpes virus, serologie listeria, cglamydia, culturi colsi chlamydia la maternitatea giulesti sau in alta parte.Mie medicul de familie imi ia 500 leipe toate dar vreau sa mai stiu pareri.Va multumesc

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune: