Rezultat CT cranian
Buna ziua,
In urma unui CT cranian, sotul meu a primit urmatorul rezultat: POLIP MUCOS LA NIVELUL SINUSULUI MAXILAR STANG, IN REST SINUSIRILE SI MASTOIDELE CU PNEUMATIZARE NORMALA. FARA MODIFICARI DE STRUCTURA OSOASA.
V-as ruga, daca imi puteti spune ce inseamna acest diagnostic si ce tratament se poate aplica.
Va multumesc!
In urma unui CT cranian, sotul meu a primit urmatorul rezultat: POLIP MUCOS LA NIVELUL SINUSULUI MAXILAR STANG, IN REST SINUSIRILE SI MASTOIDELE CU PNEUMATIZARE NORMALA. FARA MODIFICARI DE STRUCTURA OSOASA.
V-as ruga, daca imi puteti spune ce inseamna acest diagnostic si ce tratament se poate aplica.
Va multumesc!
1 comentarii
1. tratament administreaza medicul care vede si pacientul..nu doar investigatia
2. se face consult Stomatologie.. infectiile dentare de sus de sub sinsu.. pot fi cauza acelui polipi din sinus ( sus pe stanga vedeti ce probleme dentare are)
2. polipii mai cresc si ca reactie alergica la anuumite alimente Alergene ( lapte..s.a..cititi lista alimente alergene)
2. se face consult Stomatologie.. infectiile dentare de sus de sub sinsu.. pot fi cauza acelui polipi din sinus ( sus pe stanga vedeti ce probleme dentare are)
2. polipii mai cresc si ca reactie alergica la anuumite alimente Alergene ( lapte..s.a..cititi lista alimente alergene)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3sa fie ceva grav?
- 4Ce se vede mai exact la CT Craniu?
- 0ct craniu
- 1examinare CT cranio-encefalica
- 0rezultat CT
- 1Rog interpretare de catre un neurolog
- 1CT craniu
- 2Rezultat CT
- 1Ajutor, lovitura cap+interpretare CT!
- 0Neurologie
- 0Ct cranian cine imi poate citi si mie rezultatul
- 0Computer-tomograf craniu
- 5Clarificare interpretare CT ureche, care este problema, nu înțeleg termenii
- 2Tumora glomul jugular?
- 2Interpretare CT stanca temporala
- 0Tumora Glomus jugular?
- 0Avc recent. Se poate recupera?
- 2Posibila infectie
Mai multe informații despre: CT craniu