Restasis - Sindromul Sicca / Sjogren / Ochiului uscat
Buna ziua,
In urma diagnosticarii cu Sindromul Sicca si Sindromul Sjogren, am achizitionat din America singurele picaturi care cresc secretia de lacrimi, Restasis 0.05% (Allergan). Ajunsesem intr-o situatie foarte grava deoarece nu ma mai ajutau nici lacrimile artificiale sub forma de gel. Am avut ocazia sa iau prin cineva care mergea in America si m-au ajutat foarte mult inca din primele saptamani. Acum am ajuns sa iau 1 monodoza la 2-3 zile in loc de 2 monodoze pe zi. Si lacrimile artificiale le folosesc mult mai rar. Am ramas cu stoc de Restasis pentru ca am cumparat mai multe cutii crezand ca o sa folosesc 2 monodoze pe zi. Daca este cineva interesat sa cumpere, mai am de vanzare cateva cutii. Nu sunt efecte adverse si ajuta fff mult. Multumesc frumos,
In urma diagnosticarii cu Sindromul Sicca si Sindromul Sjogren, am achizitionat din America singurele picaturi care cresc secretia de lacrimi, Restasis 0.05% (Allergan). Ajunsesem intr-o situatie foarte grava deoarece nu ma mai ajutau nici lacrimile artificiale sub forma de gel. Am avut ocazia sa iau prin cineva care mergea in America si m-au ajutat foarte mult inca din primele saptamani. Acum am ajuns sa iau 1 monodoza la 2-3 zile in loc de 2 monodoze pe zi. Si lacrimile artificiale le folosesc mult mai rar. Am ramas cu stoc de Restasis pentru ca am cumparat mai multe cutii crezand ca o sa folosesc 2 monodoze pe zi. Daca este cineva interesat sa cumpere, mai am de vanzare cateva cutii. Nu sunt efecte adverse si ajuta fff mult. Multumesc frumos,
3 comentarii
Buna ziua!Pe mine m ar interesa aceste picaturi.Le.mai aveti?As avea si cateva intrebari daca nu va deranjeaza, si eu am foat diagnosticata cu Sindrom sicca, sindrom sjorgen si aunt total debusolata.
Buna ziua.m-ar interesa picaturile Restasis, daca le mai aveti scrieti-mi va rog...multumesc.
Si eu am sindromul sjiogren graves, de circa 5-6 ani, mi-au pus si dopuri de silicon in caile lacrimale, pun zilnic picaturi Thealoz duo, Sodyal plus, Hylo-gel, si crema Vit-A Pos.am mai pus Ikervis care contine ciclosporina, mi-a dat reacti adeverse urate, alergii...
Si eu am sindromul sjiogren graves, de circa 5-6 ani, mi-au pus si dopuri de silicon in caile lacrimale, pun zilnic picaturi Thealoz duo, Sodyal plus, Hylo-gel, si crema Vit-A Pos.am mai pus Ikervis care contine ciclosporina, mi-a dat reacti adeverse urate, alergii...
Buna ziua! Am o nelămurire in privința unor analize privind sindromul Sjogren. Acum 18 zile in urma unui tratament cu medrol(4zile) si borenar 2/zi timp de 10 zile pt o alergie cu înțepături in palme, s-a declanșat o uscăciune a ochilor, nasului si gurii. In urma producerii acestei uscăciuni, am ajuns la reumatolog. Am intrerupt borenarul si am efectuat următoarele analize: complement C3 - 108, 6 (valori de referință 90-180), complement C4 - 16, 8 (10-40), anticorpi Anti-ro < 0.1 negativ, anticorpi anti-La <0.1 negativ, vsh - 15 ( 2-30), in lucru mai este doar ANA. Întrebarea mea este de ce dupa 18 zile uscăciunea nu a cedat decât parțial, in sensul ca acum nu ma mai trezesc din ora in ora noaptea sa beau apa? Oricum încă o mai resimt.ce analize ar trebui sa mai fac pt a elucida aceasta problema? Va rog daca se poate sa ma îndrumați! Va Multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Sindrom Sjogren
- 8De ceva timp mi s-au umflat cumplit pleoapele
- 3sindromul Sjogren
- 6Sindrom Sjogren?
- 0Sindrom Sjogren
- 0Keratoconjunctivita
- 5O senzatie la ochii foarte neplacuta
- 2Poliartrita reumatoida, sdr sjogren
- 2Pacienții cu poliartrita reumatoidă, sdr sjogren au voie să meargă la saună?
- 4Urechi infundate din cauza nasului
Mai multe informații despre: Sindromul de ochi uscat Sindromul Sjogren
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: